Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu yeni videoyu yayımladı: “Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim” demişti

Bugün yaptığı grup toplantısında bürokratlara seslenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Suça bulaşmış bürokrat beni iyi dinle kardeşim. Bunlar seni kendilerini kurtarma planlarının içine hiç dahil etmiyorlar” ifadesini kullanarak, “Akşam saat 22:00’de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim” demişti. CHP lideri beklenen saatte videoyu yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında “suça bulaşmış bürokratlara” seslenmişti. “Bunlar seni kendilerini kurtarma planlarının içine hiç dahil etmiyorlar” diyen Kılıçdaroğlu, “Şunu çok iyi bilmen gerekiyor suça bulaşmış bürokrat. Bu birkaç yüz kişiyi kurtarma operasyonunda sen yoksun. O uçaklarda yeri ayrılanlar arasında da sen olmayacaksın. O uçağın kapısı sana hiç açılmayacak. Ben en iyisi bu akşam saat 22.00’de bu skandalı açıklayayım, sen de beni dinle. Amacım pisliğe bulaştırdıkları bu sarmaldan seni yol yakınken kurtarmaktır. Senin üzerinden bitkisel hayata soktukları devleti yeniden canlandırmaktır. Ey devletin şerefli bürokratları bunlarla birlikte sizi de akşam 22.00’de bekliyorum. Sizlerin benim başımın üzerinde yeriniz var. Akşam 22’de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim, milletimi de bekliyorum. Erdoğan sakın reddetmeye kalkma, bütün belgeler elimizde” demişti.

Kılıçdaroğlu o videoyu yayımladı: TÜRGEV ve Ensar üzerinden ABD’ye para kaçırıyorlar

Kılıçdaroğlu saatler tam 22.00’yi gösterdiğinde sosyal medya hesabından videoyu, “Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız. Başını dik tut sevgili halkım. Sen varsın ve daha iyisini hak ediyorsun. Geliyor mutlu, huzurlu günler! #BizeKatılın” notuyla yayımladı.

Kılıçdaroğlu ne söyledi?

Kılıçdaroğlu yayımladığı videoda şöyle konuştu:

“Belgeler elimizde”

“Vakıf yönetimi Erdoğan ailesine ait”

“Dökümleri elimizde”

Belediyelerine seslendi

Exit mobile version