Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu, saat 22.00’yi işaret etti: “Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim”

Grup toplantısındaki konuşmasında, bir kez daha bürokratlara seslenen CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Suça bulaşmış bürokrat beni iyi dinle kardeşim. Bunlar seni kendilerini kurtarma planlarının içine hiç dahil etmiyorlar” ifadesini kullanarak, “Akşam saat 22:00’de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.

‘Suça bulaşmış bürokratlara’ seslenen Kılıçdaroğlu “Bunlar seni kendilerini kurtarma planlarının içine hiç dahil etmiyorlar” diyerek şunları söyledi:

“Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim”

“Şunu çok iyi bilmen gerekiyor suça bulaşmış bürokrat. Bu birkaç yüz kişiyi kurtarma operasyonunda sen yoksun. O uçaklarda yeri ayrılanlar arasında da sen olmayacaksın. O uçağın kapısı sana hiç açılmayacak. Ben en iyisi bu akşam saat 22.00’de bu skandalı açıklayayım, sen de beni dinle. Amacım pisliğe bulaştırdıkları bu sarmaldan seni yol yakınken kurtarmaktır. Senin üzerinden bitkisel hayata soktukları devleti yeniden canlandırmaktır. Ey devletin şerefli bürokratları bunlarla birlikte sizi de akşam 22.00’de bekliyorum. Sizlerin benim başımın üzerinde yeriniz var. Akşam 22’de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim, milletimi de bekliyorum. Erdoğan sakın reddetmeye kalkma, bütün belgeler elimizde.”

Kılıçdaroğlu’nun satırbaşları şöyle oldu:

“Siz bu ülkeyi yönetemiyorsunuz”

“Devlette çürüme görüyoruz”

‘Bahçeli cebinde dolar mı taşıyor Türk Lirası mı?’

AKP’nin milyonluk konut paketi

Çiftçi hem desteksiz hem sahipsiz

“Elektriğe zam gelecek”

Milletin Sesi mitingi: Haramilerin saltanatını yıkacağız

“Kirlenmiş bürokratlara seslenmek istiyorum”

Exit mobile version