A3 Haber

Avax Fiyat Tahmini

Avax Fiyat Tahmini

Avax Fiyat Tahmini
Mayıs 25
07:53 2022

Avalanche blokzincirinin coin’i olan AVAX fiyat tahminleri, kripto para yatırımcıları açısından oldukça önemli. Yüksek piyasa değeri ile dünyanın en önemli blokzinciri ağları içinde yer alan Avalanche, hızlı, ölçeklenebilir ve düşük işlem ücreti içeren yapısı ile öne çıkan bir ağ. 2020 yılında Ava Labs tarafından geliştirilen Avalanche ağının coin’i AVAX, ilk arzından bu yana sağladığı ciddi getiri oranı ile dikkat çekmeyi başardı. AVAX USDT bağlantısı üzerinden güncel fiyatı öğrenilebilen AVAX’ın uzun vade fiyat tahminleri, yatırımcılar için önemli.

Kripto para fiyat tahminlerinin yer aldığı Coin Price Forecast sitesinde, AVAX’ın orta ve uzun vadede fiyat tahminlerine erişmek mümkün. Avalanche projesinin coin’i AVAX’ın teknik parametrelerle fiyatının tahmin edildiği site, yatırımcılar için fikir verici olabilir. Coin Price Forecast tahminlerine göre AVAX’ın 2023 yılı içinde 101 dolar, 2025 yılı içerisinde 138 dolar, 2030 yılı içerisinde ise 197 doları test etmesi söz konusu. Bununla birlikte, platformda yalnızca teknik indikatör verilerinin değerlendirildiği düşünüldüğünde, bu tahminler bir kesinlik içermiyor. Yatırım tavsiyesi niteliğinde olmayan bu tahminler, kripto para piyasasının değişkenliği baz alındığında yalnızca bir tahmin.

AVAX Coin Geleceği 2022

Kripto para piyasasının önemli isimlerinden Prof. Emin Gün Sirer tarafından kurulan Avalanche ağı, 2 yıllık bir proje olmasına rağmen geniş bir yatırımcı kitlesine sahip. AVAX fiyatı, 2020 yılından bu yana ciddi getiri oranları sağlamayı başarması açısından, yatırımcılar tarafından dikkatle takip ediliyor. AVAX coin geleceği, 2022 ve ilerleyen yıllarda ağın etkinliği gibi kriterlerle birlikte şekillenebilir. AVAX coin’in fiyatının artmasını bekleyen analistler, ağ üzerinde geliştirilen merkeziyetsiz projelerin artacağı beklentisine sahip. Buna ek olarak, piyasa genelinde görülebilecek bir boğa döngüsü de, AVAX fiyatında pozitif bir yansıma yapabilir. AVAX fiyatında negatif beklenti içinde olan yatırımcılar ise, AVAX’ın diğer blokzinciri ağlarına göre kullanım oranının düşmesi ve olası bir ayı piyasası beklentisine sahip. Pozitif ve negatif beklentiler bir kesinlik içermediği için, AVAX ve diğer kripto paraların fiyatlarındaki hareketleri tahmin etmek mümkün değil.

AVAX Coin Geleceği 2023 – 2024 – 2025

Uzun vadeli kripto para yatırımcıları için, AVAX coin fiyatının 2023, 2024 ve 2025 yıllarında geleceği noktayı öngörebilmek önemli. Kripto para piyasası, kendi içinde değişken bir yapıya sahip olması nedeniyle tahmin yürütmenin zor olduğu bir alan. Bununla birlikte, Coin Price Forecast sitesi, belli parametreleri baz alan bir fiyat tahmini algoritmasına sahip. Platformun tahmin verilerine göre, AVAX coin fiyatının 2023 yılı içinde 101 dolar, 2024 yılı içinde 126 dolar, 2025 yılı içinde ise 138 dolar seviyesini test etmesi olası. AVAX fiyatında pozitif ve negatif tahminler, oluşabilecek yeni koşullardan bağımsız olduğu için bir kesinlik ve yatırım tavsiyesi içermemekte. Avalanche ağında geliştirilen projelerin artması ve genel bir boğa piyasası AVAX coin fiyatını artırabilir. Bununla birlikte, kripto para piyasasındaki sert satışlar da fiyatta düşüşe neden olabilir.

AVAX Coin Alınır mı?

Avalanche ağı, ikinci nesil bir blokzinciri projesi olarak hızlı, merkeziyetsiz ve ölçeklenebilir bir yapı ile geliştirildi. İçerisinde üç paralel blokzinciri barındıran AVAX, Ethereum gibi ağlara karşı düşük işlem ücreti ve kısa işlem süresi ile öne çıktı. Bu durum, Avalanche ağının piyasa değerini artıran bir etken oldu. 2020 yılı içinde piyasaya sürülen AVAX coin, işlem gördüğü ilk fiyatlarla yatırım yapan kişilere ciddi geri dönüş oranı sağladı. 2020 yılı içerisinde 3 dolarlı seviyelerden işlem gören AVAX, 2021 yılında 130 doların üzerine çıkmayı başardı. 2022 yılı içinde 30 doların altına gerileyen AVAX, ciddi bir negatif getiri sundu. Bu anlamda AVAX coin almayı düşünen yatırımcıların, kendi teknik ve temel analiz yaklaşımına göre yatırım kararı alması önemli. Kripto para varlıkları, ciddi kazançlar sağlayabildiği gibi, kayıplara da neden olabilir.

AVAX Coin Nereden Alınır?

AVAX coin ve diğer kripto paralarda yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için, düşük işlem komisyonu ile ön plana çıkan Kucoin en önemli alternatiflerden. Yüksek işlem hacmi ile dünyanın en büyük 5 borsasından biri olan Kucoin’i, her 4 kripto yatırımcısından 1’i tercih ediyor. 600’den fazla altcoin’in, 1000’in üzerinde işlem çifti ile listelendiği kripto borsası, ciddi getiri potansiyeline sahip “GEM coin”leri sunmasıyla da ünlü. Web platformunun yanı sıra mobil uygulamasıyla da hizmet sunan Kucoin borsasında tüm varlıklar, sigorta fonu ile güvence altına alınıyor.

 

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER