Site icon A3 Haber

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’nun “kaçış planı” açıklamalarına: Böyle bir ahlaksızlığa izin veremeyiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “kaçış planı” açıklamalarına yanıt veren AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefet liderinin bürokratları açıkça tehdit ettiğini gördük. Bir Cumhurbaşkanının ailesini hedef alarak böyle bir süreci yönetmek akıl karı değildir” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan,Etik Eğitimi ve Etik Eğitici Yetiştirilmesi İşbirliği Protokolü İmza Töreni’nde açıklama yaptı.

Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “TÜRGEV ve Ensar vakıfları aracılığı ile 1 milyar lira ABD’deki paralel bir vakfa transfer edilmesiyle birkaç yüz kişilik grup için kaçış planı yapıldığını açıklamayarak bürokratlara seslendiği” açıklamasına yanıt verdi.

Erdoğan, “Kamu görevlilerimize demokratik hukuk devleti sınırları dışında söz söyleyen herkes bu devletin de bu milletin de düşmanıdır. Böyle bir rezilliğe izin veremeyiz. Bir cumhurbaşkanının ailesini hedef alarak böyle bir süreci işletmek akıl karı değildir. Tüm kamu görevlileri müsterih olsunlar Türkiye’nin böylesi arkası karanlık operasyonlarla kaybedecek tek bir anı yoktur.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

Exit mobile version