Site icon A3 Haber

Konseri iptal edilen Melek Mosso’dan açıklama: Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak

Aynur Doğan, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi konserlrinin iptal edilmesinin ardından Isparta Uluslararası Gül Festivali’nde 3 Haziran’da düzenlenecek olan Melek Mosso konserinin de iptal edildiği öğrenildi.

Uluslararası Isparta Gül Festivali kapsamında sanatçı Melek Mosso 3 Haziran da kentte bir konser verecekti. Daha önceden Isparta Belediyesi tarafından duyuruları yapılan konserle ilgili de kamuoyunda bazı dinci siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları tarafından tepkiler dile getirildi.

Mosso’ya hakaret

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, Melek Mosso’ya hakaret ederek “Milletin parasının bu tür müptezellere harcanması da ayrı bir üzüntü kaynağı olmaktadır.” dedi.

Kaya açıklamasında şunları söyledi:

“Ahlaksızlığı özendiren…”

Öte yandan İslamcı Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı da ortak açıklamayla konsere tepki gösterdi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sosyal medya da kısa süre içerisinde gündem olan konserin iptal edildiği öğrenildi.

Melek Mosso’dan açıklama

Gericilerin hedef göstermesiyle konseri iptal edilen Melek Mosso, Twitter hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

Melek Mosso, şunları kaydetti:

Ne olmuştu?

Sanatçı Melek Mosso, daha önce verdiği bir konserinde “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun” ifadeleri kullandığı için hedef gösterilmişti.

İlgili haberler:

Exit mobile version