A3 Haber

Bahçeli “fidan dikme” etkinliğinde: Atatürk Havalimanı’ndan yeni bir Gezi çıkarmak istediler

Bahçeli “fidan dikme” etkinliğinde: Atatürk Havalimanı’ndan yeni bir Gezi çıkarmak istediler

Bahçeli “fidan dikme” etkinliğinde: Atatürk Havalimanı’ndan yeni bir Gezi çıkarmak istediler
Mayıs 29
18:34 2022

Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen “fidan dikme” törende konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Atatürk Havalimanı’ndan yeni bir Gezi çıkarmak istediler. Elbette geldikleri gibi gidecekler” dedi.

İstanbul’da iktidarın Atatürk Havalimanı’na yapmayı planladığı millet bahçesi projesi için “fidan dikme” töreni ve İstanbul’un fethi etkinlikleri gerçekleştirildi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan burada fidan dikti. Törene, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı. Programda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua okudu.

“İhya ve inşa var”

Törende konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İstanbul övünç madalyamızdır. Dünyanın en büyük Türk-İslam kentine yapılan her hizmet dua bereketidir. Eğer dikkatle dinlersek her yerden işitilmektedir. İnsan bu dünyada bahtiyar olmak isterse İstanbul’u ihmal etmemelidir. İstanbul’umuzun ihmal değil imar edildiğinin en açık kanıtı, Atatürk Havalimanı millet bahçesidir. Bize göre, millet bahçesi kucaklaşmanın adresidir. Müflis siyasetçilerin estirdiği yalan rüzgarının tam tersine burada yıkım yoktur. Heba edilmiş miras yoktur. İstanbullu kardeşlerimizi feraha kavuşturacak ihya ve inşa faaliyeti vardır. Atatürk isminin silinmesi kimsenin aklına gelmemiştir” dedi.

“Yolumuz Kızılelma’dır”

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin de açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Bunların işi gücü fitne fesattır. Geçim kapıları gıybettir. Gezi Parkı’nda ağaçların söküldüğünü söyleyen müfteriler, dikilecek ağaçlardan insanlarımıza doğanın imkanlarını sunmamızdan rahatsızdırlar. Gezi’de denediler cevabını milletten aldılar. 6-8 Ekim’de denediler, ihanetlerinin bedelini ağır ödediler. Hendek kazıp çukur açtılar, çok şükür açtıkları çukura emelleriyle birlikte gömüldüler. 15 Temmuz’da üzerimize geldiler, Türk milletinin haşmetiyle ezildiler, yenildiler. Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar, İstanbul’u teslim alamazlar. Yolumuz Kızılelma’dır. Türkiye’nin geleceğini zillet değil Cumhur inşa edecektir. Yabancıların boyunduruğu altına girenler istikbalimize ambargo koyamayacaktır. Bunların amacı destek değil köstektir” ifadelerini kullandı.

“Yeni bir Gezi çıkarmak istediler”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimini hedef alan Bahçeli, “Kar yağınca balığa gidenler, demokratik hesap vakti gelince İstanbullu kardeşlerimizin tokadını yiyecekler, elbette geldikleri gibi gidecekler. Atatürk Havalimanı’ndan yeni bir Gezi çıkarmak istediler. İftira siyaseti kaybetmeye mahkumdur. Atatürk Havalimanı için eylem yapanlar mahcup olacak” diye konuştu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER