A3 Haber

İstanbul’un fethi kutlamalarına İmamoğlu ve CHP’li belediyelere davet gitmedi

İstanbul’un fethi kutlamalarına İmamoğlu ve CHP’li belediyelere davet gitmedi

İstanbul’un fethi kutlamalarına İmamoğlu ve CHP’li belediyelere davet gitmedi
Mayıs 29
20:04 2022

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli, İstanbul’un Fethinin 569’uncu Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ilk fidan dikim törenine katıldı. Törene İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’li belediyeler davet edilmediği öğrenildi.

İstanbul’un Fethinin 569’uncu Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ilk fidan dikim törenine İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP’li ilçe belediye başkanları davet edilmedi.

Tören saat 15.30 sıralarında SOLOTÜRK’ün gösterisi ile başladı. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde, üzerinde “İstanbul’un Fethi’nin 569. Yıldönümü Kutlamaları” ve “Millet Bahçesi ilk fidan dikim töreni” kutlamaları yazan dev platformlar kuruldu.

Erdoğan ilk fidanı dikti

Erdoğan, kutlamaların yapıldığı şölen alanına saat 16.30 sıralarında geldi. Erdoğan’ın katılımıyla ilk fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kendilerine eşlik eden çocuklarla birlikte ilk fidanı dikti.

İmamoğlu ve CHP’li belediyelere davet yok

“Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen ve Erdoğan’ın da katıldığı, İstanbul’un Fethinin 569’uncu yıldönümü etkinliğine, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu davet edilmedi.

Havalimanının “Millet Bahçesi” olarak düzenlenecek olan kısmına fidan dikimi de yapılan etkinliğe ayrıca, havalimanının yer aldığı Bakırköy Belediyesi de dahil olmak üzere İstanbul’daki hiçbir CHP’li ilçe belediye başkanının da davet edilmediği öğrenildi.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER