A3 Haber

“Ülkede kaos iklimi oluşturmak için Kılıçdaroğlu öldürülecekti” iddiası

“Ülkede kaos iklimi oluşturmak için Kılıçdaroğlu öldürülecekti” iddiası

“Ülkede kaos iklimi oluşturmak için Kılıçdaroğlu öldürülecekti” iddiası
Mayıs 29
08:31 2022

Halk TV ekranlarında gazeteci İnan Demirel’in sunduğu Asıl Mesele adlı programa konuk olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı, öldürülecekti. Kesinlikle öldürülecekti. Ve ardından da Türkiye’de bir iç savaş provası yapılacaktı, kaos iklimi oluşturulacaktı ve OHAL ilan edilecekti. Çok hızlı bir şekilde ilan edilecekti” dedi.

Halk TV’yi kastederek “Pazartesi günü size ceza verecekler” diyen Özdağ, bunu istemediklerini ve hep Halk TV’nin yanında olduklarını ancak tek sesli bir düzen kurulmak istendiğini belirtti.

Özdağ sözlerine şöyle devam etti:

Onun için bir parti kurduk. Onun için iktidar partisine itiraz ettik. Ve oradan nimetleri terk ederek, orada çok büyük güçleri terk ederek biz yeni bir parti kurarak mücadeleye giriştik.

Bakın Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı, öldürülecekti. Kesinlikle öldürülecekti. Hedefte gidip bir kişinin yumruk atması falan yoktu. Ve ardından da Türkiye’de bir iç savaş provası yapılacaktı, kaos iklimi oluşturulacaktı ve OHAL ilan edilecekti. Çok hızlı bir şekilde ilan edilecekti. Ve ardından bizler saldırıya uğradık. Sayın Ali Babacan, Sayın Davutoğlu… Bu şahıslara ‘Dolandırıcı’ dedi, Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan bizlere dolandırıcı dediği zaman RTÜK onunla ilgili bir işlem yaptı mı? Veya savcılar herhangi bir işlem yaptı mı? O haberi yayınlayanlar hakkında bir işlem yapıldı mı? Yapılmadı, kesinlikle yapılmadı.

Özdağ ayrıca erken seçim olacağına inandığını, bu seçimin de 6 Kasım’da gerçekleştirileceğini düşündüğünü belirtti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER