Site icon A3 Haber

Erdoğan: Bana saldıranlar aslında Türkiye’ye düşmanlık ediyor demektir

Kızılcahamam kampında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu kardeşinize ve Cumhur İttifakı’na saldıranlar aslında büyük ve güçlü Türkiye idealimiz ve Türkiye’nin bizzat kendisine düşmanlık ediyor” dedi.

Erdoğan, partisinin Kızılcahamam’da düzenlenen 30’uncu İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanışında konuştu. Kendisini Türkiye ile özdeşleştiren Erdoğan, “Bu kardeşinize ve Cumhur İttifakı’na saldıranlar aslında büyük ve güçlü Türkiye idealimiz ve Türkiye’nin bizzat kendisine düşmanlık ediyorlar” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, son günlerde giderek sertleşen ve etik sınırları aşan söylemlerini de “Bazen mücadelemizi sürdürürken üslubumuzu sertleştirmek zorunda kalıyoruz” şeklinde savundu.

Ekonomi konusunda da mesajlar veren ve ‘fiyat artışlarını mercek altına aldıklarını’ iddia eden AKP’li Cumhurbaşkanı, çiftçilere ve memurlara yönelik aldıkları bazı kararları duyurdu. Erdoğan, 3600 ek gösterge konusunda yarın (6 Haziran) Kabine toplantısının ardından açıkmalarda bulunacağını söyledi.

Erdoğan’ın sözlerinden satır başları şöyle:

Exit mobile version