A3 Haber

Simitte kredi kartı dönemi: “Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum”

Simitte kredi kartı dönemi: “Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum”

Simitte kredi kartı dönemi: “Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum”
Haziran 09
22:34 2022

İzmir’in Konak ilçesinde simitçi esnafı, bu ay ilk kez pos cihazıyla satışa başladıklarını açıkladı. Esnaf, “İnsanların nakit gücü azaldı. Bunu yapmasaydık batacaktık. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum” dedi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, bir kez daha Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde vatandaş enflasyonunu ölçtü. Her ay ziyaret ederek fiyat karşılaştırması yaptığı simit tezgahını ziyaret eden Özkan, güncel fiyatları kamuoyuyla paylaştı.

Simit fiyatı 4 lira

Esnaf, simit, boyoz ve poğaça fiyatının 4 liraya yükseldiğini söyledi. Esnaf, tezgahında sattığı dilim peynir ve tek yumurtanın da fiyatının 4 liraya yükseldiğini belirtti.

Kredi kartıyla simit satış devri 

Esnafın tezgahında pos cihazı olması dikkat çekti. Bu ay ilk defa kredi kartıyla satışa başladıklarını açıklayan esnaf, “Artık insanların nakit gücü azaldığı için inanır mısınız, kredi kartıyla alışveriş yapıyorlar. Yoksa batacaktık” dedi.

“Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum” 

Esnaf, “Simidi kredi kartıyla satıyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum” diyerek duygularını ifade etti.

“AKP’nin Türkiye’yi getirdiği durum: Vatandaş darda. Kredi kartıyla simit satışı dönemi başladı” diyen Tuncay Özkan, “Ekonominin bu noktaya gelmesinde en önemli şey bizim tercihlerimiz. Biz, tercihlerimizi doğru kullanacağız. CHP iktidarında yoksulluğa son vereceğiz” açıklamasında bulundu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER