A3 Haber

Hayallerinizi süsleyen eşsiz bir tatil imkânı: Yunan Adaları’na gemi turları

Hayallerinizi süsleyen eşsiz bir tatil imkânı: Yunan Adaları’na gemi turları

Hayallerinizi süsleyen eşsiz bir tatil imkânı: Yunan Adaları’na gemi turları
Haziran 10
11:46 2022

Türkiye’nin hemen yanı başında yer alan Avrupa ülkesi Yunanistan, yaz tatili ve kültür gezileri için vazgeçilmez rotalar arasında öne çıkar. Bu coğrafyayı Yunanistan gemi turları ile keşfetmek son yılların yükselen yurt dışı seyahat trendlerinden biridir. Gezi sırasında uyandığınız her yeni gün sizi bambaşka güzelliklerle karşılar.

Komşu ülkede lezzetli yemekler, iç ısıtan müzikler, muhteşem koylar ve tarihî eserler eşliğinde zaman su gibi akıp gider. Her biri tabloları andıran irili ufaklı adaların mimarisi, dar sokakları, upuzun plajları ve renkli geceleri tüm ziyaretçileri ilk görüşte kendine aşık eder. Ege Denizi’nin mavisini zeytin ağaçlarının yeşiliyle buluşturan Yunan Adaları turları sizi benzersiz bir deneyime davet eder.

Yunan Adaları’nda mutlaka yapmanız gereken tatil aktiviteleri

Tüm ihtiyaçlarınızın düşünüldüğü, güvenli ve otel konforunda geçen gezi sırasında yapabileceğiniz birçok keyifli aktivite seçeneği bulunur. Gemi turlarıyla ziyaret edilen her adanın kendine has egzotik özellikleri öne çıkar. Kozmopolit atmosfere sahip Mikonos, lüks mekânlarıyla dünyanın her yerinden ziyaretçileri kendine çeker. Burada sabahlara dek süren renkli gece eğlencelerinin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Mavi ve beyaza boyalı evleriyle kalpleri kazanan Santorini adası özellikle balayı çiftlerini romantizmin doruklarına çıkarır. Buradayken dar sokaklardan tepelere doğru tırmanarak eşsiz gün batımı manzarasını seyredebilirsiniz. Ülkemizde adını en sık duyduğumuz Yunan Adaları’ndan bir tanesi de Girit’tir. Ada; Loutro köyü ile Falasarna ve Chania plajlarına da ev sahipliği yapar. Zengin mutfağı ve meze çeşitleri de burayı eşsiz kılan unsurlar arasında yer alır.

Bodrum Yarımadası’na oldukça yakın bir mesafede bulunan Kos, âdeta bir açık hava arkeoloji müzesi gibidir. Bu yer, modern tıbbın kurucusu Hipokrat’a da ev sahipliği yapmıştır. Patmos ise mistik ve etkileyici dinî yapılarıyla ünlüdür. Yunanistan gemi turları, Ege’de unutulmaz bir keşfe çıkmak isteyen tüm gezginleri cömertçe kucaklar.

Yunan Adaları’na gemi turu yapmanız için beş sebep

Hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürecek Yunan Adaları; doğası, tarihi, mitolojisi, kültürü, iyi yemekleri, mimarisi, şarapları, su sporları, manzarası ve eğlencesiyle sizleri bekler. Yunan Adaları gemi turuna katılmanız için öne çıkan 5 sebebi sizin için sıraladık:

● Otel Konforunda Seyahat: Yunanistan gemi turları sırasında en popüler tatil beldelerinde karşılaştığınız tesislerle eşit düzeyde konaklama olanakları sunulur. Tüm öğünlerde zengin yeme içme hizmeti de verilen herşey dâhil gemi turları gezinizi daha da ayrıcalıklı hâle getirir.
● Birçok Adayı Görme İmkânı: Gemi turlarına katılarak komşu ülkenin en popüler adalarını ziyaret etmeniz mümkündür. Zamanın oldukça verimli şekilde kullanıldığı geziniz sırasında her sabah gözünüzü yepyeni ve heyecan verici bir limanda açabilirsiniz. Üstelik yer değiştirirken valizinizi tekrar tekrar toplamanız da gerekmez.
● Bambaşka Bir Tatil Deneyimi: Gemiyle seyahat etmek size dünyayı çok farklı bir şekilde deneyimleme fırsatı verir. Gecenin karanlığında seyir yaparken gökyüzündeki yıldızları seyretmek paha biçilemezdir. Ayrıca her bir ada için ayrı ayrı rezervasyon ve yolculuk planlaması yapma zahmetine girmeden gönül rahatlığıyla turunuzun tadını çıkarabilirsiniz.
● Hep Birlikte Tatil: Gemi turları ; çocuklara, gençlere ve yetişkinlere hitap eden eğlenceli aktivite seçenekleri sunar. Bu sayede ailece çıkılabilecek keyifli gezilerden biridir. Çeşitli oyunlar, canlı müzik ve havuz kenarı etkinlikleri eşliğinde denizde zaman su gibi akıp gider.
● Keyifli Kara Gezileri: Yanaşılan her liman, yeni maceraları da beraberinde getirir. Gemiden indiğinizde yapabileceğiniz tüm aktivite seçenekleri turlar sırasında beğeninize sunulur. Dilerseniz rehber eşliğinde etrafı gezebilir ya da bir ATV kiralayarak uzak koyları keşfe çıkabilirsiniz.

Gemi turları rezervasyonlarında Setur’un sizlere özel sunduğu ayrıcalıklarını kaçırmayın!

Farklı limanlar keşfederken her defasında yeni bir otele yerleşmek gibi zahmetli uğraşları ortadan kaldıran yurt dışı gemi turları oldukça avantajlıdır. Üstelik bu turlarda; konforlu ulaşım, konaklama, yeme içme ve eğlence olanakları bir arada sunulur. Yunan Adaları’nın büyülü atmosferinde geçireceğiniz rüya gibi bir tatili Setur’un sunduğu fırsatlarla hemen bugün planlayabilirsiniz. Böylece uygun fiyat seçeneklerinin yanı sıra taksitli ödeme imkânından da yararlanabilirsiniz. Tatilin keyfi özlendiyse güvenilir seyahat uzmanınız Setur yanınızda!

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER