A3 Haber

Kulis: AKP’nin Kızılcahamam kampı gergin geçti

Kulis: AKP’nin Kızılcahamam kampı gergin geçti

Kulis: AKP’nin Kızılcahamam kampı gergin geçti
Haziran 19
15:13 2022

Gazeteci Sedat Bozkurt, AKP’nin Kızılcahamam kampına ilişkin yazısında, milletvekillerinin moralsiz olduğunu ve bakanların sunumunda bazı gerginlikler yaşadığını belirtti. Erdoğan ise ekonomideki problemleri anlatanlara “Sizin gibi düşünmüyorum” dedi.

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı, iki yıl aranın ardından iki hafta önce gerçekleştirildi.

Gazeteci Sedat Bozkurt, kısadalga.net’teki yazısında, kampta yaşananları yazdı. Bozkurt’un aktardığı kulis bilgilerine göre, milletvekilleri moralsizdi ve bakanların sunumunda da bu nedenle bazı gerginlikler yaşandı. Bazı milletvekilleri görüşmelere katılmadı, katılanların büyük kısmı da suskun kaldı. Erdoğan ise ekonomideki problemleri anlatanlara “Sizin gibi düşünmüyorum” diyerek karşılık verdi.

Sedat Bozkurt’un “AKP, öz AKP, hakiki AKP” başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

  • “Geçtiğimiz günlerde AKP geleneksel Kızılcahaman kampını iki yıl aradan sonra yaptı. Açık büfe yemek görüntülerinin verilmemesi bu kampın en önemli haberiydi. Milletvekilleri moralsizdi, bakanların sunumunda da bu nedenle bazı gerginlikler yaşandı. Bakanlarla seçim bölgelerini içeren bire bir görüşmeler bile çok az yapıldı. Bakanlara, birkaçı hariç bürokrat muamelesi yapıldı, bu sınırların dışına söylemleriyle çıkmaya çalışanlar uyarıldı, tepki gördü. Erdoğan da heyetler halinde milletvekilleri ile görüştü. Bazı milletvekilleri bu görüşmeye bile katılmadı, katılanların büyük kısmı da susmayı tercih etti. Daha önce “muhalefet ağzıyla konuşuyorsunuz” diye susturduğu ülkenin ekonomik sıkıntılı hallerini anlatanları, bu sefer dinledikten sonra, “sizin gibi düşünmüyorum” diye karşılamakla yetindi. Milletvekilleri kamptan moralli ayrılmadı.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER