Site icon A3 Haber

“Memleket Partisi Genel Başkan Vekili Gaye Usluer ve beş PM üyesi istifa etti”

Aralarında Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Gaye Usluer’in de bulunduğu altı isim Memleket Partisi’den istifa etti.

Memleket Partisi Genel Başkan Vekili, Parti Sözcüsü Prof. Gaye Usluer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Beş üst düzey isim daha istifa etti

Prof. Gaye Usluer, kendisiyle birlikte partiden beş üst düzey yöneticinin daha istifa ettiğini söyledi. Sözcü’de yer alan habere göre, istifa eden diğer yöneticiler şunlar:

Memleket Partisi Genel Sekreteri Prof. Hakkı Akalın, Memleket Partisi MYK Üyesi ve Parti Genel Saymanı Serkan Ufuk Akgün, Memleket Partisi MYK Üyesi Prof. Ali Rıza Büyükuslu, Memleket Partisi Parti Meclisi-Danışma Kurulu Üye ve Memleket Partisi Kurucu Üyesi Meryem Şengül Kala ve Memleket Partisi Parti Meclisi-Memleket Partisi Kurucu Üyesi Dr. Oğuz Giray.

Gaye Usluer’den açıklama

Prof. Gaye Usluer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Memleket Partisi’nden istifa ettiğini bildirdi.

Usluer, açıklamasında şunları ifade etti:

“Parti gayesinden uzaklaştı”

Memleket Partisi Genel Sekreteri Hakkı Akalın, Memleket Partisi İl Başkanları’nın olduğu Whatsapp grubuna mesaj göndererek istifa ettiğini duyurdu. Akalın “Uzun süreden beri var olan çözümsüzlüklerin içinde, partinin başlangıçtaki hedef ve iddiasından uzaklaştığını üzülerek gözlemledim” ifadelerine yer verdiği mesajında şunları söyledi:

“Heyecan ve inancımı yitirdim”

İnce’ye teşekkür

Parti olağanüstü kurultaya gidiyor

Edinilen bilgiye göre Memleket Partisi MYK Üyeleri toplantı kararı aldı. Toplantının ardından olağanüstü bir kurultay kararının açıklanacağı belirtildi.

Exit mobile version