A3 Haber

Metin Feyzioğlu’ndan A Haber’de “inciler”: CHP üst yönetimi, HDP’ye gönülden bağlı

Metin Feyzioğlu’ndan A Haber’de “inciler”: CHP üst yönetimi, HDP’ye gönülden bağlı

Metin Feyzioğlu’ndan A Haber’de “inciler”: CHP üst yönetimi, HDP’ye gönülden bağlı
Haziran 21
11:18 2022

CHP’nin yerel yönetimlere özerklik vadettiğini öne süren eski Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yandaş A Haber’de, “CHP üst yönetiminin büyük kesiminin HDP’ye gönülden çok bağlı olduklarını düşünüyorum” dedi.

Türkiye Barolar Birliği’nin geçen aralıktaki 36’ncı Olağan Genel Kurulu’nda sekiz buçuk yıllık Metin Feyzioğlu dönemi bitmişti. Pandemiyi bahane ederek genel kurulu aylarca erteleyen Feyzioğlu, iktidarın barolarla ilgili yasa değişikliğine rağmen koltuğunu koruyamamıştı.

Eski Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu yandaş A Haber’de Melih Altınok ile Sebep Sonuç’ta açıklamalarda bulundu.

CHP’li Tanrıkulu’yu hedef aldı: “Türkiye’nin terörle mücadelesinden rahatsız” 

AKP’den milletvekilliği kapmak için CHP’li Sezgin Tanrıkulu’ya da sallamayı ihmal etmeyen Feyzioğlu, “Sezgin Tanrıkulu İHA ve SİHA’lardan nefret ediyor. Ve Türkiye’nin teröre karşı verdiği mücadeleden rahatsız.” ifadelerini kullandı.

“CHP, HDP’ye gönülden bağlı” 

Muhalefeti hedef almayı ihmal etmeyen Metin Feyzioğlu “CHP tabanı Sezgin Tanrıkulu’nun tarzındaki kişilerden de rahatsız. Konu Sezgin Tanrıkulu denen kişi değil. Bu kişi herkesçe malum. Konu, CHP’de bu zatın çok etkin bir konumda muhafaza ediliyor olması. CHP üst yönetimi HDP’ye gönülden bağlı” diye konuştu.

“Barolar Birliği proje yerine siyaset yapıyor” 

Barolar Birliği’ndeki son duruma da değinen Eski Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, “Barolar Birliği proje yerine siyaset yapıyor. 6 ayda tek sorun çözemedi. Baro yönetimi kaotik bir ortamda. Barolar Birliği olanı yok etmesin yeter. Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan “Erdoğan’ı devireceğiz” diyerek seçildi.” değerlendirmesinde bulundu.

“Canan Kaftancıoğlu’nun sözleri Avrupa’da suç sayılır” 

Feyzioğlu, Mahkeme’nin Canan Kaftancıoğlu kararı ile TÜSİAD’ın açıklamaları hakkında da, “Avrupa’da herhangi bir mahkeme Canan Kaftancıoğlu kararına doğru der ve söylemleri suç sayılır. TÜSİAD ise mili bir duruş sergilemeli, açıklamalarına dikkat etmeli” dedi.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER