Site icon A3 Haber

Suudi basını, Veliaht Prens’in Türkiye ziyaretini bu fotoğrafla gördü!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesi, Suudi basınında Erdoğan’ın yere baktığı fotoğrafla haberleştirildi.

Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün gerçekleşen görüşmesi Suudi basınında Erdoğan’ın yere baktığı fotoğrafla servis edildi.

BirGün’ün haberine göre, Prens Selman’ın ziyareti, Suudi Arabistan Haber Ajansı SPA ve diğer kuruluşlar tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yere baktığı fotoğrafla servis edildi.

SPA söz konusu fotoğrafın da dahil olduğu bir dizi fotoğrafı, “Ekselansları ve Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ikili bir görüşme gerçekleştiriyor” notuyla paylaştı.

CHP’li Özgür Özel: Bu fotoğrafları sen niye paylaşmadın Erdoğan?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Tayyip Erdoğan, evladına sarılmadığı gibi sarıldığı Veliaht Prens Selman’ı Esenboğa Havalimanı’na kadar uğurlamış. Soru şu; Suudi Ajansı’nın paylaştığı bu fotoğrafları sen niye paylaşmadın Erdoğan? İzahı güç, tepki çekecek, mahsurlu bir işin içinde olduğunu gizleyemezsin” ifadeleriyle yüklendi.

Exit mobile version