A3 Haber

Marmaris Belediye Başkanı Oktay: Yangın nihayet söndürüldü

Marmaris Belediye Başkanı Oktay: Yangın nihayet söndürüldü

Marmaris Belediye Başkanı Oktay: Yangın nihayet söndürüldü
Haziran 24
22:25 2022

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “21 Haziran Salı günü saat 20.00’de başlayan ve dört gün boyunca yüreğimizi yakan, binlerce hektar ormanımızı ve yaban hayatını yok eden yangın, resmi açıklamalara göre nihayet söndürüldü ve soğutma çalışmaları başladı” açıklamasını yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “21 Haziran Salı günü saat 20.00’de başlayan ve 4 gün boyunca yüreğimizi yakan, binlerce hektar ormanımızı ve yaban hayatını yok eden yangın; resmi açıklamalara göre nihayet söndürüldü ve soğutma çalışmaları başladı” açıklamasını yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, sosyal medya hesabından dört günün sonunda Marmaris’teki yangın ile ilgili bilgi verdi.

Oktay, şu açıklamaları yaptı:

  • “21 Haziran Salı günü saat 20.00’de başlayan ve dört gün boyunca yüreğimizi yakan, binlerce hektar ormanımızı ve yaban hayatını yok eden yangın; resmi açıklamalara göre nihayet söndürüldü ve soğutma çalışmaları başladı. Öncelikle yangının söndürülmesinde canını hiçe sayarak alevlerin içine dalan, gece gündüz demeden mücadele eden tüm ekiplere; belediye çalışanlarımıza ve bu süreçte yüreği bizimle atan herkese teşekkür ederim. Şimdi Marmaris olarak yeniden ayağa kalkacağız ve bir kez daha hep birlikte yaralarımızı saracağız. Hepimize çok büyük geçmiş olsun.”

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, orman yangının başladığı Küfre Koyu’nda, yanında 2 benzin bidonuyla yakalanıp gözaltına alınan ve sorgusunda ormanı yaktığını itiraf ettiği belirtilen S.A. (34), sevk edildiği adliyede tutuklanmıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER