A3 Haber

Kulis: “Aykut Erdoğdu istifa edecek” iddiası

Kulis: “Aykut Erdoğdu istifa edecek” iddiası

Kulis: “Aykut Erdoğdu istifa edecek” iddiası
Haziran 26
12:55 2022

Twitter’da “Ankara Kuşu” adıyla başkent siyasetinden kulis bilgileri aktaran hesaba göre, CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu’nun istifa edeceği iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ile dünya evine giren CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun üç ay önce ayrıldığı eşi, açtığı Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda, “Bu kaydı 3.5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun ile ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!” ifadeleri yer aldı.

Aydoğdu, eski eşiyle kısa süre önce evlendiği Tuğba Torun’un özel hayatıyla ilgili sarf ettiği sözlerden dolayı özür dileyerek Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Erdoğdu konuşmanın doğruluğunu kabul edip yeni eşi Torun’un hastaneye kaldırıldığını açıkladı:

  • “Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem… Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Ben yanında olabilmek için Ankara’dan yola çıktım… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum… Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…”

Twitter’da “Ankara Kuşu” adıyla başkent siyasetinden kulis bilgileri aktaran hesabın yaptığı paylaşımında Aykut Erdoğdu’nun istifa edeceği iddia edildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER