A3 Haber

Mabel Matiz’in klibi için RTÜK’ten “sansür” telefonu: Yayımlamayın!

Mabel Matiz’in klibi için RTÜK’ten “sansür” telefonu: Yayımlamayın!

Mabel Matiz’in klibi için RTÜK’ten “sansür” telefonu: Yayımlamayın!
Temmuz 01
21:27 2022

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz’in son yayınlanan ‘Karakol’ isimli şarkısı için RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, şarkının klibiyle ilgili “RTÜK, Mabel Matiz’in son şarkısı için tek tek tüm müzik kanallarını arayarak ‘yayınlamamalarını’ yoksa olacaklar konusunda aba altından sopa gösterdi” dedi.

Sanatçı Mabel Matiz son şarkısını müzik piyasasına sundu. Matiz, yeni çıkan şarkısını sosyal medya hesabından “Göğsümden söküldü “Karakol”. Benden çıktı, artık sizindir.. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimle..” diyerek duyurdu.

RTÜK Üyesi İlhan Taşcı da şarkının klibiyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Taşcı, şu ifadeleri kullandı:

  • RTÜK, Mabel Matiz’in son şarkısı için tek tek tüm müzik kanallarını arayarak ‘yayınlamamalarını’ yoksa olacaklar konusunda aba altından sopa gösterdi. Çıkıp yekten “yasakladık” diyemiyorlar ki duruma göre geri dönüş yapabilsinler. Kendi gibi olmayan her şeye, düşünceye karşılar…

LGBT karşıtlarının hedefi oldu

Mabel Matiz’in “Karakol” şarkısının klibinin yayınlanmasının ardından şarkıcı, sosyal medyada LGBTİ+ karşıtlarının hedefi oldu. Linç mesajlarına karşılık sanatçının hayranlarından destek mesajları paylaşıldı.

Kullandığı motifler ve dramatik kurgusuyla çok beğenilen kliplere sahip şarkıcı, bu sefer klibinde yaptığı “LGBTİ+ vurgusu” sebebiyle sosyal medyada konuşuldu.

“#MabelMatizHaddiniBil” etiketi sosyal medya gündeminde birinci sıraya kadar yükseldi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER