A3 Haber

Adalet Bakanı Bozdağ: Altınız değil topunuz bir olsanız Tayyip Erdoğan’ı geçemeyeceksiniz

Adalet Bakanı Bozdağ: Altınız değil topunuz bir olsanız Tayyip Erdoğan’ı geçemeyeceksiniz

Adalet Bakanı Bozdağ: Altınız değil topunuz bir olsanız Tayyip Erdoğan’ı geçemeyeceksiniz
Temmuz 02
09:44 2022

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Altımız bir olursak ancak bir Tayyip Erdoğan ederiz edasıyla masanın etrafında toplanmış bulunmaktadırlar. Altınız değil topunuz bir olsanız Tayyip Erdoğan’ı geçemeyeceksiniz, Tayyip Erdoğan’ı yenemeyeceksiniz” dedi.

Çeşitli etkinliklere katılmak üzere Kütahya’ya ziyarette bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgüler dizerken altılı masayı hedef aldı.

“Milli ve yerli bir muhalefete Türkiye’nin ihtiyacı var”

Karadeniz’deki doğalgaz rezervine de muhalefetin inanmadığını dile getiren Bozdağ, şunları kaydetti:

  • Cumhurbaşkanı’mız boruyu indiriyor ve orada müteahhit firma çalışıyor milyarlarca liralık yatırım yapılmış, kazık var, inşaatlar, malzemeler, teknik aletler devasa orada, bir dünya görüyor bunların gözü görmüyor. Maalesef Türkiye’nin hayrına ve yararına olan işlere sevinemeyen bir muhalefeti var bu ülkenin. Yangın başlıyor, söndürülünce ‘Keşke söndüremeseydiler.’ diye hayıflanıyor. Yangın devam ederken uçaklar, helikopterler tepesinin üstünde uçuyor, etrafındakiler göğe bakıyor, o konuşuyor, ‘Helikopter yok, uçak yok.’ diye. Ayıptır, günahtır, yazıktır. Bu kadar yanlışlığı milletin gözünün içine baka baka yapıyorlar. Onun için NATO konusunda Türkiye’nin ortaya koyduğu iradeyi takdir etmekten siyaseten daha az zarar görürüz diye maalesef çekindiler. Milli ve yerli bir muhalefete Türkiye’nin ihtiyacı var. Bizim bütçe açığımız var ama ondan daha büyük Türkiye’nin demokratik yerli ve milli bir muhalefet açığı vardır. Bu açık kapatılmış olsa iktidar daha güçlü olur, millet daha güçlü ve daha iyi hizmetleri almış olur.

Bakan Bozdağ, daha sonra AKP Kütahya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bozdağ, burada yaptığı konuşmada, yargının hızlandırılması, adalete güvenin ve yargı hizmetlerinden memnuniyetin artırılmasına yönelik çok sayıda adım attıklarını söyledi.

“AK Parti’nin lideri, dünya liderleri sıralamasında en saygın liderlerin başında gelmektedir”

Bakan Bozdağ, şöyle devam etti:

  • AK Parti’nin lideri, dünya liderleri sıralamasında en saygın liderlerin başında gelmektedir. Türkiye’de de liderler arası değerlendirme yapıldığında, masaya baktığınızda 6 lider bir araya geliyor, yedincileri de masanın altında mı, üstünde mi belli değil, hepimiz bir Tayyip Erdoğan etmeyiz ancak bir araya gelirsek onun özgül ağırlığını tartabiliriz gibi bir yaklaşım var. Onlar da Tayyip Bey ile yarışırlarsa onu yenemeyeceklerini, alt edemeyeceklerini görüyorlar. Altımız bir olursak ancak bir Tayyip Erdoğan ederiz edasıyla masanın etrafında toplanmış bulunmaktadırlar. Altınız değil topunuz bir olsanız Tayyip Erdoğan’ı geçemeyeceksiniz, Tayyip Erdoğan’ı yenemeyeceksiniz.

Hak yoldan ve halkın yolundan ayrılmadan, istikametlerini bozmadan millete, devlete hizmet etmeyi sürdüreceklerini vurgulayan Bakan Bozdağ, Türkiye’nin 20 yılda büyük değişimler yaşadığını söyledi.

Türkiye’nin dağının, taşının şantiyeye döndüğünü aktaran Bozdağ, AKP’nin milleti eserleriyle selamladığını belirtti.

Sağlıkta, eğitim alanında ve ulaşım konusunda yapılanları anlatan Bakan Bozdağ, “2002’den önce bir kalp ameliyatı olmak için esnaf dükkanını, çiftçi traktörünü, hayvanını satar yine de ameliyata gücü yetmezdi. Şimdi bir kuruş para isteyen var mı? Bu Kılıçdaroğlu’ndan devraldık biz SSK’yı” diye konuştu.

Ekonomide de büyük değişimlerin yaşandığını söyledi

Adalet Bakanı Bozdağ, dünün sorunlarının bugünün Türkiye’sinde konuşulmadığını söyledi. Başörtüsü yasağını AKP’nin kaldırdığını dile getiren Bakan Bozdağ, 2008’de AKP’ye açılan kapatma davasındaki süreci anlattı. Bekir Bozdağ, yasakları kaldıran, haklar ve eserler konusunda Türkiye’nin önünü açan adımlara imza attıklarına işaret etti.

Türkiye’nin IMF’nin kayyumluğu altında yönetilmesine son verdiklerinin altını çizen Bakan Bozdağ, ekonomide de büyük değişimlerin yaşandığını söyledi.

“Bugün Türkiye’nin kaptanı dünyanın en iyi kaptanıdır”

Adalet Bakanı Bozdağ, şunları kaydetti:

  • Şu anda bir sıkıntı var. Geçmişte de oldu. Gemidesiniz, rüzgar esti gemi sallandı, kasırga oldu gemi sallandı. Gemi yürüyor ama geminin kaptanı işin başında. Biliyoruz ki usta bir kaptan. Nice fırtınadan, kasırgadan gemiyi her defasında kurtarmış bir kaptan var. Bugün Türkiye’nin kaptanı dünyanın en iyi kaptanıdır. Türkiye gemisini yine en güvenli şekilde sahile, selamete ulaştıracak bu kaptandır. Bugün her parti konuşuyor, geleceğe dair bir şey söylemiyorlar. ‘Cek’, ‘cak’ edebiyatı yapıyorlar. Nasıl yapacağını söylemiyor? Nasıl yapacağını söylerse halk vicdan terazisinde tartacak, ‘Böyle olmaz’ diyecek. Umut tacirliği yapıyorlar. Bugüne kadar bu millete verdikleri herhangi bir ümit yok, geleceğe dair verecekleri umut da yok. Yeni sözleri de yok. Hep eskiye dönerek geleceği inşa edeceklerini söylüyorlar.

“6’sı değil 7’si bir araya gelse bu kafayla kapatamazlar”

Türkiye’nin yerli ve güçlü muhalefet açığı bulunduğunu söyleyen Bekir Bozdağ, “Bu açığı 6’sı değil 7’si bir araya gelse bu kafayla kapatamazlar. Dünün türküsünü çağırarak dünün güneşiyle yarının gençlerini, insanlarını ısıtamayacaklarını hala anlamış değiller” dedi.

Bozdağ, Türkiye’yi geri götürmek isteyenlere Cumhur İttifakı’nın “Dur” diyeceğini, emin adımlarla geleceğe yürümeye kimsenin engel olamayacağını sözlerine ekledi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER