A3 Haber

Gülten Sarı sordu, Serdar Öztürk yanıtladı: “Erol Evcil, Alaattin Çakıcı’nın gizli ortağıydı”

Gülten Sarı sordu, Serdar Öztürk yanıtladı: “Erol Evcil, Alaattin Çakıcı’nın gizli ortağıydı”

Temmuz 07
09:31 2022

A3 yazarı Serdar Öztürk, gazeteci Gülten Sarı’nın YouTube kanalındaki programında, Sedat Peker’in son ifşaatlarına ilişkin yorumlarda bulundu. Öztürk, kartların yeniden karılıp yeni masaların kurulması kapsamında Erol Evcil’in gözaltına alınmasını da değerlendirdi.

A3 Haber Merkezi | Gazeteci Gülten Sarı’nın gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan A3 yazarı Serdar Öztürk, Erol Evcil’in Türkiye kamuoyu tarafından ilk olarak Susurluk soruşturması kapsamında tanındığını hatırlatarak, “Susurluk’tan sonra pek bir şey değişmedi, 25 yıl sonra aynı aktörler yeniden meydana çıktı. Demek ki bir yol alınmamış. Erol Evcil, Alaattin Çakıcı’nın gayriresmi ortağıydı, Çakıcı adına bir takım ticari faaliyetleri yürütüyordu. Çakıcı kısmi afla tahliye olunca, önemli bir isim olan Kürşat Yılmaz da tahliye oldu. Kuşadası Belediye Başkanı cinayetinin azmettiricisi olarak tanıyoruz” dedi.

“Türkiye oyuncu değişikliğine gidiyor” diyen Öztürk, “Kürşat Yılmaz ve Erol Evcil’in Soylu ile bağı ne”, “Peker’in hedefinde kimler var” sorularına da yanıt aradı. 

Programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER