A3 Haber

Kadın cinayeti: Eşini ve kayınvalidesini öldürdü

Kadın cinayeti: Eşini ve kayınvalidesini öldürdü

Kadın cinayeti: Eşini ve kayınvalidesini öldürdü
Temmuz 12
08:54 2022

İstanbul Gaziosmanpaşa’da boşanmak isteyen eşini ve kayınvalidesini öldüren Tugay Turgut, bir polis memurunu da yaraladıktan sonra yapılan operasyon sonucunda vurularak gözaltına alındı. Polis memurunun “vuruldum” dediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay saat 01.00 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 25 yaşındaki Zeynep Turgut’un eşi Tugay Turgut’a boşanmak istediğini söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmada silahını çeken Tugay Turgut, ilk olarak kayınvalidesi Nedime Dinçer’i vurdu. Eşi Zeynep Turgut video çekerek KADES ihbarında bulundu. Tugay Turgut, ihbar etmesi üzerine eşine de ateş etti. KADES ihbarı üzerine olay yerine gelen polis memuru Tugay Turgut’u ikna etmeye çalıştı. Ancak ikna olmaması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Tugay Turgut’un balkondan ateş etmesi sonucunda bir polis memuru yaralandı. Uzun ikna çabaları sonuç vermeyince özel harekat polisleri eve operasyon düzenledi. Operasyonda Tugay Turgut vurularak etkisiz hale getirildi. Eve giren ekipler kayınvalidenin hayatını kaybettiğini belirledi. Zeynep Turgut, ablası Ayşe Kıyak ile eşi Umut Kıyak yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı. Ablasının tedavisi sürerken, Zeynep Turgut yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda yaralanıp hastanede tedavisi süren polis memurunun durumunun iyi, Ayşe Kıyak’ın durumunun ise ciddi olduğu öğrenildi.

Hastanedeki tedavisi ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tugay Turgut, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan o anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, çok sayıda özel harekatçının sokağa geldiği, çatışma sesinin duyulmasının ardından polis memurunun “vuruldum” dediği anlar yer alıyor. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER