A3 Haber

Datça’da dehşet: Tekel bayi sahibi kalbinden bıçaklanarak öldürüldü!

Datça’da dehşet: Tekel bayi sahibi kalbinden bıçaklanarak öldürüldü!

Datça’da dehşet: Tekel bayi sahibi kalbinden bıçaklanarak öldürüldü!
Temmuz 15
13:05 2022

Muğla’nın Datça ilçesinde, çıkan kavgada alkollü içki satışı yapan büfe işleten 42 yaşındaki  Erhan Okur’u öldürüp, gürültüleri duyup gelen kayınbiraderi 38 yaşındaki Mustafa Geremeli’yi de aynı bıçakla yaralayan üç şüpheli Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile ifadeleri alındıktan sonra tutuklanıp, Muğla Cezaevi’ne gönderildi.

Olay, dün saat 05.00 sıralarında İskele Mahallesi Liman mevkisinde meydana geldi. Evli ve 1 çocuk babası Erhan Okur, işlettiği alkollü içki satışı yapan büfesinde otururken içeri 3 kişi girdi. Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma dışarı taştı, kapının önünde taraflar kavgaya tutuştu. Kavga sırasında Okur, kalbine isabet eden bıçak darbesiyle olay yerinde yaşamını yitirdi. Gürültüleri duyarak gelen kayınbiraderi Mustafa Geremeli de karnından yaralandı. Olay ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Datça Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mustafa Geremeli, buradan da Marmaris Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedaviye alınan Geremeli’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Polis olaydan yaklaşık 10 dakika sonra şüpheliler 20 yaşındaki H.T., 31 yaşındaki S.A., 21 yaşındaki T.H.T.’yi Aydın plakalı bir otomobille kaçmak isterken ilçe çıkışındaki bir akaryakıt istasyonunun önünde yolu keserek yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerden H.T.’nin Okur’u öldürüp, Geremeli’yi de aynı bıçakla yaraladığı belirlendi.

Gerginlik yaşanınca şüpheliler adliyeye sevk edilmedi

Datça Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan üç şüpheli, dün akşam saatlerinde adliye sevk edilmek istendi. Ancak bu sırada gerginlik yaşandı. Şüphelilerin adliyeye getirileceğini öğrenen yaklaşık 200 kişi, bina önünde toplandı. Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri adliye binası ve çevresinde tedbir aldı. Ancak tüm çabalara rağmen kalabalık dağılmayınca, şüphelilerin adliyeye sevk edilmesinden vazgeçildi.

Şüphelilerin tedbir amaçlı Emniyet Müdürlüğü’nden alınarak Jandarma Karakol Komutanlığı’na getirilmesinin ardından da kalabalığın tepkisi sürdü. Kalabalık bu kez jandarma binası önünde toplandı. Jandarma ekipleri, şüphelilere adliyeye sevkin yarın olacağını söyleyerek dağılmasını istedi. Kalabalık dağılmayınca içlerinden ikisine nezaretteki üç şüphelinin telefonla çekilen görüntüleri gösterildi. Bu olayın ardından, kalabalık dağıldı.

SEGBİS’le ifadeleri alınıp tutuklandılar

Gece yarısı üç şüpheli, Marmaris Adliyesi’ne götürüldü. Burada SEGBİS ile ifadeleri alınan şüpheliler tutuklanıp, Muğla Cezaevi’ne gönderildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER