A3 Haber

Ümit Özdağ’dan çarpıcı “İmamoğlu” iddiası: Cengiz İnşaat’ı ziyaret etti

Ümit Özdağ’dan çarpıcı “İmamoğlu” iddiası: Cengiz İnşaat’ı ziyaret etti

Ümit Özdağ’dan çarpıcı “İmamoğlu” iddiası: Cengiz İnşaat’ı ziyaret etti
Temmuz 17
10:08 2022

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘beşli çete’ içerisinde yer alan Cengiz İnşaat’ı ziyarete gittiğini iddia ederek, “Ortada İstanbul Belediye Başkanı olmaktan çok nöbetçi Cumhurbaşkanı adayı diye geziyor. Daha geçtiğimiz günlerde utanmadan Cengiz İnşaat’ı ziyarete gitti adam” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun beşli çetenin en önemli şirketlerinden birisi olana Cengiz İnşaatı ziyarete gittiğini iddia etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 1. Olağan İzmir İl Kongresi’nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında iddialarda bulundu.

Özdağ, şöyle konuştu:

  • Millete umut diye sundukları ama hemen fos çıkan bir İstanbul Belediye Başkanı var. Ortada İstanbul Belediye Başkanı olmaktan çok nöbetçi Cumhurbaşkanı adayı diye geziyor. Daha geçtiğimiz günlerde utanmadan Cengiz İnşaat’ı ziyarete gitti adam. Bu işte, Millet İttifakı denilen ittifakın karakterini gösteren bir ziyaret.

Kılıçdaroğlu beşli çeteye seslenmişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde “beşli çete”nin kendisiyle görüşme yapmak için devreye adamlar soktuklarını belirterek, “5’li çete ile aramı bulmaya yeltenen sermayedar, holding, piyasa, kim olursa olsun pişman olur; bu böyle biline. Şimdi varsa cesaretiniz, gelin beni ikna edin. Ama haber yollamayı bırakın” ifadesini kullanmıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER