A3 Haber

Havuzun tabanı göçtü, yüzen iki kişiyi yuttu: “Bulmak neredeyse imkansız”

Havuzun tabanı göçtü, yüzen iki kişiyi yuttu: “Bulmak neredeyse imkansız”

Havuzun tabanı göçtü, yüzen iki kişiyi yuttu: “Bulmak neredeyse imkansız”
Temmuz 21
20:42 2022

İsrail’de bir villanın havuzunda dehşete düşüren bir olay yaşandı. Villanın göçen havuzunun içinden “yutan delik” çıktı. O sırada havuzda yüzen iki kişi ise ortaya çıkan delikten aşağıya düştü. Olay sonrası deliğe düşenlerden bir kişi kurtarılırken yetkililer diğer kişiyi bulmanın neredeyse imkansız olduğunu söyledi.

İsrail’de yaşanan bir olay, yazın sıcak günlerinde havuz keyfi yapmaktan hoşlanan herkesi dehşete düşürdü. Korku dolu anların yaşandığı feci olay, ülkenin Şefela bölgesindeki havuzlu bir villada düzenlenen yaklaşık 50 kişilik özel partide meydana geldi. Partidekiler havuzda keyifli vakit geçirirken bir anda korkunç olay gerçekleşti ve şaşkınlık dolu bakışlara çığlıklar eşlik etti.

Göçen havuz iki kişiyi yuttu

Düzenlenen parti esnasında havuzun tabanı bir anda göçtü. Göçük nedeniyle oluşan girdapla havuz, o sırada yüzen iki kişiyi yuttu. İsrail basını tarafından yaşanan olay “yutan delik” olarak ifade edildi. Dehşete düşüren anlar bir cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde göçük sebebiyle havuzdaki su bir anda boşalırken havuzda bulunan deniz yataklarının da göçükten içeri düştüğü kameralara yansıdı.

Bir kişi kurtarıldı, diğerinden haber yok

Olayın ardından göçüğe düşen bir kişi kurtarıldı ancak diğer kişiden haber alınamadı. Olayla alakalı konuşan İsrailli yetkililer delikten aşağı düşen diğer kişiyi bulmanın neredeyse imkansız olduğunu aktardı.

Üç adet tünel çıktı

Göçük sonrası üç adet tünel çıktığı da öğrenildi. Henüz derinlikleri bilinmeyen bu tünellerin oldukça derin olduğu aktarıldı. Akıllara durgunluk veren olayda İsrail itfaiyesinin arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER