A3 Haber

Davutoğlu’ndan Nurettin Canikli açıklaması: “FETÖ borsası” üzerinden olmadık hesaplara girdiler

Davutoğlu’ndan Nurettin Canikli açıklaması: “FETÖ borsası” üzerinden olmadık hesaplara girdiler

Davutoğlu’ndan Nurettin Canikli açıklaması: “FETÖ borsası” üzerinden olmadık hesaplara girdiler
Temmuz 22
16:47 2022

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Giresun 1. olağan il kongresinde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Cumhurbaşkanına soruyorum: Bize ne oluyor? Başınızı ellerinizin arasına alın ve düşünün. 6 Yıl için dürüst kadrolar gitti yolsuzlukları benimseyenler, cahiller geldi. Keşke ülkeyi iyi yönetselerdi de bize ihtiyaç olmasaydı.

Giresun’un sahip çıkması gereken siyasetçiler Giresun’a değil “FETÖ borsasına” sahip çıkıyorlar. Biz Giresun’un sokaklarında dolaşıyoruz. Her yerde dolaşıyoruz. Halk bize muhabbet gösteriyor. Kimse bize ‘yakınlarına bir kuruş yedirdi’ diyemedi.

2015 yılında fındık için önüme değişik rakamlar getirdiler. Fındığa verdiğimiz fiyat 15 liraydı. Dolar ise 2 liraydı. Onlar bizim gibi bu halkı ve fındık üreticilerini düşünmezler. Dünyanın en yüksek faizini ödeyen ülke biziz. Utanmaları lazım.

“Fındığın hakkını verin”

Bu cahil yönetim 128 milyar doları yanlış yerlerde kullandı. Fındığın hakkını verin. Siz vermezseniz biz fındığın hakkını vermeye geliyoruz. Faizciler verilen parayı alarak fındığa vereceğiz. Dolara endeksli olarak fındığı vereceğiz. Budur halka hizmet etmek.

Toplumda kimse huzurlu değil. Bu çürümüş iktidardan kurtulmak için bu son yaz. Türkiye neden bu hale geldi? Birisi cehalet. Diğeri de yolsuzluk. Açık ve net ifade ediyorum. Bu kadrodan herkesi tanıyan biri olarak söylüyorum. Hazine ve Maliye Bakanı’nın gözü ışıl ışıl ama beyni tam takır. Türk Lirasını bu derce sersefil edenler ne yerli ne de millidir. Bunlardan hesap soracağız.

Yine Giresun’a gelip dış mihrakların oyunu diyecekler. Söyle bu dış mihrakı sayın cumhurbaşkanı. Ama kıvırıp dönmek yok. Aptal olma mektubu aldığın zaman mücadele edeceksin. Bugün dış mihrak dediğini yarın karşılamayacaksın. Türkiye’de bir iç mihrak var. Ceplerini doldurmaya çalışan iç mihraklar var.

“Sezgin Baran Korkmaz’ı yargılayın”

Sezgin Baran Korkmaz’ın herkesle fotoğrafı var. Ne olacak biliyor musunuz? Size sadece üzülüyor ve acıyorum. ABD Başkanı’nın “Aptal olma” dediği isim olarak tarihe geçeceksiniz. Sezgin Baran Korkmaz’ı yargılayın.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER