A3 Haber

Manisa’da zincirleme kaza: Yolcular koşarak kaçtı

Manisa’da zincirleme kaza: Yolcular koşarak kaçtı

Manisa’da zincirleme kaza: Yolcular koşarak kaçtı
Temmuz 22
10:28 2022

Manisa’nın Kula ilçesinde iki otomobil ve bir otobüsün karıştığı trafik kazasında dört kişi yaralanırken otomobil sürücüsü ve yolcuları koşarak kaçtı.

Manisa’nın Kula ilçesinde, iki otomobil ve bir otobüsün karıştığı trafik kazasında dört kişi yaralandı.

Kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunda trafik bir süre kapalı kalırken kazaya karışan bir otomobilin sürücüsü ve yolcuları, kazanın hemen ardından koşarak kaçtı.

İzmir-Ankara D300 karayolu Kovukdere rampalarında meydana gelen kazada, iddiaya göre, Uşak’tan İzmir istikametine seyir halinde olan Uğur B. idaresindeki otomobil, aynı yönde ilerleyen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen otomobile çarptı.

Kazanın hemen ardından aynı yönde ilerleyen Mehmet Ekrem B.’nin kullandığı yolcu otobüsü de, Uğur B.’nin kullandığı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil içerisinde sıkışan Semih Akbay ve eşi Yıldız Akbay yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan Akbay çiftini sıkıştıkları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Öte yandan otomobil sürücüsü Uğur B. ve otobüste yolcu olarak bulunan bir kişi daha yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Salihli’deki hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazaya karışan otomobil sürücüsünün, otomobildeki iki kişi ile birlikte araçtan çıkıp koşarak kaçtıkları öğrenildi.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER