Site icon A3 Haber

AKP Sözcüsü Çelik’ten muhalefete KYK düzenlemesi çıkışı: Gasp siyaseti uyguluyorlar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı üzerine yapılan KYK borçlarına ilişkin düzenleme sonrası başlayan tartışmalara katılan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Bu cumhurbaşkanımızın açıkladığı bir konudur. Çıkıp gasp siyaseti uyguluyorlar. Rakibimizin zayıf olmasından hoşnut olmayız” dedi.

Tahıl krizinin İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetiyle çözüldüğünü vurgulayan Çelik, “İstanbul’daki tahıl mutabakatı küresel tahıl krizinin çözülmesi bakımından son derece önem arz ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dirayetiyle gıda krizi çözülmüştür. Türkiye’nin nasıl bir rol üstlendiği dünya tarafından görülmüştür” dedi.

Teyzesi tarafından Bursa’da çöp evin içinde hapsedilen 10 yaşındaki çocukla ilgili de konuşan Sözcü Çelik, “Çöp evde bulunan çocukla ilgili her aşamayı takip edeceğimizi bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

Irak makamlarının ‘Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sivilleri vurdu’ iddialarını da gündeminde alan Çelik, “TSK sivillere karşı eylemlerde dünyanın en hassas ordusudur. Türkiye Suriye’nin toprak bütünlüğünden yanadır. Kuzey Irak’taki saldırılar planlı provokasyondur. PKK, bölgedeki Türkler, Kürtler ve Araplar için ortak tehlikedir” diye konuştu.

Çelik’in satır başları şöyle:

Tahıl koridoru açıklaması

Astana Zirvesi

Zaho saldırı açıklaması

KYK faizleri hakkında konuştu

Exit mobile version