Site icon A3 Haber

Babacan’dan Erdoğan’a “makam” çıkışı: Siz de ben de gökten inmedik

DEVA Partisi lideri Babacan, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik, “Onlar o makamlara kendileri layık oldukları için gelmediler” sözlerine yanıt verdi. Babacan, “Sayın Erdoğan siz de ben de o makamlara gökten inmedik. Milletin iradesi ve partinin ortak aklı bizi göreve getirdi. 13 sene layıkıyla Dışişleri ve Ekonomi bakanlıkları yaptım. Madem keramet sizde 2018’den beri kaç bakan değişti, buldunuz mu çare? Halep oradaysa arşın burada” ifadelerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin iktidarında uzun yıllar bakanlık koltuğunda oturan Ali Babacan ve hem bakanlık hem de başbakanlık koltuğunda oturan Ahmet Davutoğlu için “Onlar o makamlara kendileri layık oldukları için gelmediler” açıklaması yapmıştı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Erdoğan’a yanıt geldi.

Babacan, 5 Aralık 2021 tarihinde yaptığı konuşmanın görüntüsünü paylaşarak Erdoğan’a seslendi.

Sosyal medyadan konuşmasını paylaşan Babacan, paylaşımında “Sayın Erdoğan siz de ben de o makamlara gökten inmedik. Milletin iradesi ve partinin ortak aklı bizi göreve getirdi. 13 sene layıkıyla Dışişleri ve Ekonomi bakanlıkları yaptım. Madem keramet sizde 2018’den beri kaç bakan değişti, buldunuz mu çare? Halep oradaysa arşın burada” ifadelerine yer verdi.

“Madem bir iş yapmıyordu neden senelerce beraber çalıştı”

Babacan, 5 Aralık 2021 tarihinde yaptığı konuşmasında ise şunları söylemişti:

Exit mobile version