A3 Haber

Peker’den, “Mehmet Ağar’a kefilim” diyen Perinçek’e yanıt: “Yayınlamazsan şerefsiz ve aşağılıksın itsin”

Peker’den, “Mehmet Ağar’a kefilim” diyen Perinçek’e yanıt: “Yayınlamazsan şerefsiz ve aşağılıksın itsin”

Peker’den, “Mehmet Ağar’a kefilim” diyen Perinçek’e yanıt: “Yayınlamazsan şerefsiz ve aşağılıksın itsin”
Ağustos 01
15:39 2022

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’a ilişkin, “Ben Mehmet Ağar’ı savunuyorum ve kefilim. Onun Türkiye’ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım” dedi. Peker, Perinçek’in kendisi hakkındaki “sicili bozuk” sözleri üzerine sosyal medyadan açıklamalar yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar hakkında, “Ben Mehmet Ağar’a kefilim. Onun Türkiye’ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım” dedi.

Doğu Perinçek, Şaban Sevinç’in YouTube kanalına konuk oldu. Perinçek, Sevinç’in programında gündeme dair açıklamalar yaparken Mehmet Ağar’a değerlendirmelerde bulundu.

Sevinç’in, Mehmet Ağar ile ilgili, “Vatansever ve sicili de kahramanlıklarla dolu” sözlerini hatırlatması üzerine Perinçek, “Sayın Mehmet Ağar geçmişte aslanlar gibi PKK’yla mücadele etmiş, FETÖ’yle mücadele etmiş, bugünkü duruşu da milli olan ve emniyette de hep başarılı sicili olan bir devlet adamıdır” ifadelerini kullandı.

“Mehmet Ağar’ın suçlanması bugünkü durum ile ilgili” diyen Perinçek, şunları söyledi:

  • “Onun bugün Amerikan emperyalizmine, bugün FETÖ’ye, PKK’ya tavırlı olmasıyla ilgili ve ondan dolayı hedef alınıyor. Hedef alanlar da sicilleri bozuk adamlar. O nedenle ben Mehmet Ağar’ı savunuyorum ve kefilim. Onun Türkiye’ye gerekli bir şahsiyet olduğu kanısındayım.”

Sedat Peker’den tepki

Doğu Perinçek’in sözlerine suç örgütü lideri Sedat Peker tepki gösterdi.

Danışmanı Emre Olur’un sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklama yapan Peker, “Çakma doğu; Ergenekon soruşturmalarının tamamı sesli ve görüntülü kayıt altındaydı. fetullah gülen’e bir kere selamımı oradan bulup yayınlarsan ben şerefsizim, eğer yayınlamazsan sen kahpesin, namussuzsun, köpeksin, şerefsizsin, aşağılık itsin. Daha doğrusu sen hepsisin” ifadelerini kullandı.

Peker, şöyle devam etti:

  • “Ulan çakma doğu, ulan ülkücü katili, Beykoz Trafik Şubey’i ara, o tarihte Beykoz’da çıkan bütün araç plakaları FG imiş. Onu da bir arkadaştan öğrendim. Sen gerçek bir namussuzsun, abdullah öcalan’ın kankasısın.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER