Site icon A3 Haber

“Bizi ABD iktidara getirdi” diyen Ethem Sancak Vatan Partisi’ne katıldı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile İş İnsanı Ethem Sancak, Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdikleri basın toplantısında, Ethem Sancak’ın Vatan Partisi’ne katıldığını duyurdu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek ile İş İnsanı Ethem Sancak, Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdikleri basın toplantısında, Ethem Sancak’ın Vatan Partisi’ne katıldığını duyurudu.

Açıklamada Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek şunları kaydetti:

“Biz Amerika’ın desteğiyle iktidara geldik”

30 Mart’ta Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde düzenlenen “Türkiye’nin güvenliği ve NATO” adlı konferansa katılan AKP’nin eski Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Ethem Sancak, “Biz Amerika’ın desteğiyle iktidara geldik. Taç giyen baş akıllanır. One minute olayında rest çektik. Batı’nın pranga sistemine kafa tutmaya başladık. Bunu devirebilmek için en son içimize sızdırdıkları FETÖ, 15 Temmuz darbesini yaptı. Biz milletimizin desteğiyle bunları yendik” demişti.

Partisinden bu açıklama nedeniyle tepki gören Sancak, kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş, kararı beklemeden istifa etmişti.

İlgili haberler:

Exit mobile version