A3 Haber

İzmir’deki “FETÖ borsası” Ankara’ya dayandı: Ahmet Kurtuluş’un anlatamadığı bilgileri artık öğrenemeyecek miyiz?

İzmir’deki “FETÖ borsası” Ankara’ya dayandı: Ahmet Kurtuluş’un anlatamadığı bilgileri artık öğrenemeyecek miyiz?

Ağustos 09
10:28 2022

Gazeteci-yazar Ahmet Nesin, kişisel YouTube kanalında A3 Haber yazarı ve gazeteci Serdar Öztürk’ü konuk etti. Programda “FETÖ borsası” davasında gelinen son nokta ve yeni bağlantıları ele alındı.

A3 Haber Merkezi | Ahmet Nesin’in kişisel YouTube kanalındaki programına konuk olan A3 Haber yazarı Serdar Öztürk, “FETÖ borsası” davasında gelinen son noktayı değerlendirdi.

Öldürülen “FETÖ borsası” davası sanıklarından Ahmet Kurtuluş cinayeti davasında sona gelindiğini söyleyen Öztürk szölerini şöyle sürdürdü:

“Sadece Kurtuluş cinayetinde değil, Kurtuluş’un da yargılandığı ‘FETÖ borsası’ davasında da sona gelindi, karar duruşması yapılacak. Ancak ilginç bir gelişme oldu. Geçen hafta adı daha önceki yazılarımdan birinde geçen bir avukatla tanıştım. Ahmet Kurtuluş 13 Mayıs 2019’daki duruşmada bir şeyler anlatmak istediğini söylüyor. O sırada avukatlardan biri olan Kubilay Düver, Kurtuluş bir şeyler anlatmak istiyor, ek ifadesini alın talebinde bulunuyor. Mahkeme heyeti, bu talebi, Ahmet Kurtuluş’un ifadesini nasıl olsa her zaman alırız diye reddediyor. İfadesi alınmıyor ama 17 gün sonra, 30 Mayıs 2019’da Ahmet Kurtuluş evinde öldürülüyor. Av. Kubilay Bey, o duruşma öncesinde Ahmet Kurtuluş’la kapıda konuştuklarını anlattı. Ahmet Kurtuluş, pek çok ayrıntıyı anlatacağını, ‘FETÖ borsası’ işinde daha üstlerde kimlerin olduğunu, Ankara’da bu işleri kim organize ettiğini açıklayacağını söylemiş. Ama Kurtuluş 17 gün sonra öldürüldü. Ahmet Kurtuluş cinayeti, Yener Toga adında bir kuaförün üstüne yıkıldı, dosya kapanacak gibi görünüyor. Kurtuluş’un anlatacaklarını artık öğrenemeyiz. Yeni bir itirafçı çıkarsa, ‘FETÖ borsası’ ağını öğrenebiliriz.”

Programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

YouTube video

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER