A3 Haber

Kahramanmaraş’ta dehşet: 22 yaşındaki genç, tüm ailesini öldürüp intihar etti

Kahramanmaraş’ta dehşet: 22 yaşındaki genç, tüm ailesini öldürüp intihar etti

Kahramanmaraş’ta dehşet: 22 yaşındaki genç, tüm ailesini öldürüp intihar etti
Ağustos 09
22:32 2022

Kahramanmaraş’ta, evlerinin çatısında maket bıçağı ile bileklerini keserek kendine zarar veren 22 yaşındaki B.Ö., yanına gelen anne, baba ve iki kardeşini tabancayla vurarak öldürüp aynı silahla intihar etti.

Olay, saat 19.30 sıralarında Önsen Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre B.Ö., evlerinin çatısında maket bıçağı ile bileklerini keserek kendine zarar vermeye başladı. B.Ö., çatıya çıkan baba M.Ö., anne H.Ö. ile ağabeyi F.Ö. ve 10 yaşındaki kardeşi T.Ö.’ye yanında bulunan tabanca ile ateş açtı.

Anne, baba ve iki kardeşini tabancayla vuran B.Ö., daha sonra aylı silahla kendini de vurdu. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri incelemesinde Hacer Özyürek ile Furkan Özyürek, Burak Özyürek ve Talha Özyürek’in öldüğünü belirledi. Ağır yaralı olan Mehmet Özyürek ise götürüldüğü özel hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından dört kişinin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayı duyup eve gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Komşular kanlar içinde bulmuş

Kahramanmaraş’ta Özyürek ailesinin evinden gelen silah seslerini duyan komşuları eve geldiklerinde kanlı manzarayla karşılaştı. Burak Özyürek, polis memuru babası Mehmet Özyürek, annesi Hacer Özyürek ve infaz koruma memuru ağabeyi Furkan Özyürek’i çatıda, Talha Özyürek’i de merdivenlerde kanlar içinde yatarken bulan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin olay yerindeki incelemesi devam ediyor. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER