A3 Haber

Giresun’da lunapark treni raydan çıktı: Komiser yardımcısı öldü, üç yaralı

Giresun’da lunapark treni raydan çıktı: Komiser yardımcısı öldü, üç yaralı

Giresun’da lunapark treni raydan çıktı: Komiser yardımcısı öldü, üç yaralı
Ağustos 10
12:15 2022

Giresun’da lunaparkta trenin raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada yaralanan dört kişiden biri öldü. Kazayla ilgili bir kişi tutuklanırken, iki kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hacı Hüseyin Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir lunaparkta, eğlence treni raydan çıkarak yere düştü.

Kazada, Giresun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru eşi Samet Dilekçe, Şevval Akbaş ile Fatma Akbaş yaralandı.

Komiser yardımcısı 28 yaşındaki Sinem Gülşen Dilekçe, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Vali Ünlü: Gencecik polisimizi kaybettik

Giresun Valisi Enver Ünlü de Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelerek tedavi gören yaralıların sağlık durumlarına ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Hastane çıkışı açıklamada bulunan Vali Ünlü, “Üzücü bir kaza yaşadık. Emniyet teşkilatımızın başı sağ olsun. Gencecik polisimizi kaybettik. Savcılık konuyla ilgili soruşturma yürütüyor. Diğer yaralılarımızın sağlık durumları iyi” dedi.

Bir kişi tutuklandı

Lunaparkta raydan çıkan trenin devrildiği kazayla ilgili gözaltına alınan 40 yaşındaki Selim Kımıl, 45 yaşındaki A.K. ve 41 yaşındaki N.K., Giresun Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen üç kişiden Selim Kımıl tutuklanırken, A.K. ile N.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER