A3 Haber

Erdoğan “Altılı Masa”yı hedef aldı: Masada Selo kahvaltısı, koltuk kebabı yalan çorbası var

Erdoğan “Altılı Masa”yı hedef aldı: Masada Selo kahvaltısı, koltuk kebabı yalan çorbası var

Erdoğan “Altılı Masa”yı hedef aldı: Masada Selo kahvaltısı, koltuk kebabı yalan çorbası var
Ağustos 13
18:21 2022

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, kooperatif marketlerdeki indirimle piyasaları rahatlatacaklarını belirterek, “Bazı zincir marketler de kendilerini buna göre ayarlayacak” dedi. Altılı masayı da hedef alan Erdoğan, “Ne var masada yalan çorbası var, koltuk kebabı var, kandil dolması var, laf salatası var. Başka Selo kahvaltısı var. Başka Washington portakalı var” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadeş Barış Meydanı’nda düzenlenen Çorum Toplu Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, “Bir poster görüyorum. Altılı masa menüsü diyorlar. Herhalde siz bu menüyü görmüşsünüzdürr. Ne var masada yalan çorbası var, koltuk kebabı var, kandil dolması var, laf salatası var. Başka Selo kahvaltısı var. Başka Washington portakalı var. Ye yiyebildiği kadar” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • ‘Birileri çıkacak şu sevdaya çamur atmaya kalkacak. Yine birileri çıkacak aramızdaki muhabbete laf söyleyecek. Varsın onlar bizim birbirimizi sevmemizin sırrına eremesinler. Varsın onlar bizim bu yola canımızı, yüreğimizi koyduğumuzu idrak edemesinler. ‘

“Şurada poster görüyorum, altılı masa menüsü diyorlar”

  • Yarın partimizin kuruluşunun 21. yıl dönümüne ulaşacağız. Pazartesi günü Ankara’da farklı bir şekilde, şanımıza şerefimize uygun şekilde idrak edeceğiz. Şurada bir poster görüyorum, altılı masa menüsü diyorlar. Herhalde bu menüyü görmüşsünüzdür. Yalan çorbası, koltuk kebabı, kandil dolması, laf salatası, selo kahvaltısı var, Washington portakalı var. Ye yiyebildiğin kadar.

“Avrupalılar kışı nasıl geçireceğiz diye düşünürken, biz stratejik çalışmalar yürütüyoruz”

  • Yeri geliyor Ukrayna’dayız, yeri geliyor Rusya’dayız. Niye? Biz Türkiye’yiz. Sınırlarımız içinde terör örgütlerine nefes aldırmadığımız gibi, sınırlarımız dışında da teröristlerin tepelerine tepelerine biniyoruz. Bunu da başkalarının emanet silahları ile değil, yerli milli helikopterlerle, SİHA’larla yapıyoruz. Diplomaside Türkiye’nin konumunu güçlendirdik. Hadiseleri tribünden seyretmek yerine, krizlere müdahil oluyor, savaşan tarafları dahi aynı zeminde buluşturabiliyoruz. Avrupalılar kışı nasıl geçireceğiz diye düşünürken biz şimdiden stratejik çalışmalar yürütüyoruz. Boru hattı projeleri ile ülkemizi doğu ile batı arasında en önemli enerji köprülerinden birine dönüştürdük. Şu anda 4 tane sondaj gemimiz var. 2 tane sismik araştırma gemimiz var. 6 gemimizle Akdeniz’de, Karadeniz’de arama tarama yapıyoruz. İnşallah doğalgazı çıkarttığımız andan itibaren, bu ülke bambaşka olacak. Halkımıza bunun yansıması da şüphesiz ki farklı olacak. Abdülhamid Han’ın da ülkemize güzel haberler vereceğine inanıyorum. Enerjide de Türkiye’yi çok farklı bir konuma taşıyacağız. Yiğitler, hayattaki hemen her şey gibi, ülkeye ve millete hizmet de nasip işidir.
  • CHP ve arkadaşları sabah akşam birbirlerine laf yetiştiriyor. Şimdi koyun kuzuda yüzde 25 indirim yaptık. Büyük baştada yüzde 30-35 indirime gidiyoruz. 40 üründe indirime gidiyoruz. Tarım Kredi Kooperatifleri’nden alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bazı zincir marketlerde kendini buna göre, ayarlayacak.
  • HP ve şurekası bundan sonra arkadan nal toplayacaklar, nal. Zaten yaptıkları birşey yok sadece laf, laf, laf. Hepsini aşacağız. Bu arada Türkiye’nin çıkarlarını gözetmekten başka bu iktidarın bir amacı yok. Ama CHP’li belediyelerdeki ahlaksızlık, yolsuzluk olayları almış başını gidiyor. Bunun mesleği bu. Şimdi ise koltuktan şimdi kalkamıyor.
  • İç Anadolu’ya gelince Kandil’i yerle bir etmekten bahseden Bay Kemal, Ankara’ya dönünde HDP’nin karşısında kağıttan kaplana dönüyor. Bay Kemal, bu terör örgütlerinden sana yar olmaz. ”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER