A3 Haber

İşlediği iki cinayeti sosyal medyadan bu sözlerle duyurdu: “İntikam benim işim”

İşlediği iki cinayeti sosyal medyadan bu sözlerle duyurdu: “İntikam benim işim”

İşlediği iki cinayeti sosyal medyadan bu sözlerle duyurdu: “İntikam benim işim”
Ağustos 17
09:04 2022

Afyıonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde Mehmet Ali Uyanık, eşiyle birlikte kahvenin önünden geçerken tartıştığı İbrahim D. ve babası Adil D.’ye tabancayla ateş açtı. Ardından bir işyerine sığınan eşi Sibel Uyanık’ı vurdu. Sibel Uyanık ile İbrahim D. hayatını kaybederken, Adil D. ağır yaralandı. Olay yerinden kaçtıktan sonra sosyal medya hesabından “İntikam benim işim” paylaşımı yapan zanlı Uyanık gözaltına alındı.

Olay bugün öğleden sonra Sandıklı’da bulunan Kapalı Çarşı’da meydana geldi. Mehmet Ali Uyanık, beraberinde 37 yaşındaki eşi Sibel Uyanık ile Kapalı Çarşı’da yürürken, bir kahvenin önünde oturan 27 yaşındaki İbrahim D. ve 55 yaşındaki babası Adil D. ile tartışmaya başladı. Bu arada yanından uzaklaşan eşi, bir işyerinin önünde beklemeye başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Uyanık, üzerinde taşıdığı tabancayla baba-oğula ateş açtıktan sonra, eşi Sibel Uyanık’ın yanına gitti. Sibel Uyanık, eşinin elinde tabancayla kendisine geldiğini görünce Kapalı Çarşı’da bulunan bir işyerine sığınmaya çalıştı. Ardından işyerine giren Mehmet Ali Uyanık, dört çocuk annesi eşini tabancayla vurduktan sonra yaya olarak kaçtı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sibel Uyanık’ın öldüğü belirlendi. Ağır yaralı olduğu belirlenen baba-oğul hastaneye kaldırıldı. İbrahim D. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Adil D.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olaydan sonra kaçan Mehmet Ali Uyanık, yaklaşık dört saat sonra saklandığı terk edilmiş binada yakalandı. Mehmet Ali Uyanık’ın, yakalamadan önce sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabı üzerinden “İntikam benim işim” paylaşımı yaptığı görüldü. (DHA)

AFYONKARAHSAR’IN SANDIKLI ILCESINDE MEHMET ALI UYANIK (37), BIR KAHVENIN ONUNDEN GECERKEN TARTISTIGI IBRAHIM D. (27) VE BABASI ADIL D.’YE (55) TABANCAYLA ATES ACTIKTAN SONRA YANINDAN UZAKLASIP BIR ISYERINE SIGINMAYA CALISAN ESI SIBEL UYANIK’I (37) VURDU. SIBEL UYANIK ILE IBRAHIM D.’NIN HAYATINI KAYBETTIGI OLAYDAN SONRA SOSYAL MEDYA UZERINDEN ‘INTIKAM BENIM ISIM’ PAYLASIMI YAPAN ZANLI UYANIK POLIS TARAFINDAN YAKALANDI. (FOTO: AHMET DAGLI/SANDIKLI (AFYONKARAHISAR), DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER