A3 Haber

Arınç, Manisa mitingi öncesi kürsüye çıkıp AKP ve Erdoğan’a oy istedi

Arınç, Manisa mitingi öncesi kürsüye çıkıp AKP ve Erdoğan’a oy istedi

Arınç, Manisa mitingi öncesi kürsüye çıkıp AKP ve Erdoğan’a oy istedi
Ağustos 20
20:08 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manisa’daki mitingine katılan Arınç, sahnede AKP’ye ve Erdoğan’a oy istedi.

Son zamanlarda AKP’ye yönelik bir dizi eleştirel cümleler kuran Bülent Arınç’tan yine çok tartışılacak bir hareket geldi.

Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Manisa’daki toplu açılış töreninde yapacağı konuşma öncesi Manisalılara seslendi ve konuşmasında Erdoğan’a ve AKP’ye oy istedi.

Arınç mitingde şöyle konuştu:

Cumhurbaşkanımız çok önemli açıklamalar yapacak. Biz de onun daveti üzerine geldik. Belki birçok genç arkadaşlarımız tanımayabilir. Birkaç kelime ile Bülent Arınç’ın Manisa için ne ifade ettiğini anlatmak isterim. Ben beş dönem milletvekilliği yaptım, dört dönemi Manisa’dan oldu. Manisalılar beni milletvekili yaptı, Meclis başkanı yaptı, başbakan yardımcısı yaptı. Beş senedir de aktif siyasetten ayrıldım Ak Parti’nin gönüllü bir temsilcisi olarak huzurlarınızdayım. Bugüne kadar nasıl Ak Partiye sahip çıktıysanız, bu hizmetlerin içinde nasıl emeğiniz geçtiyse bundan sonra da aynı vefayla, aynı sadakatle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve onun partisinin liderliğinde bu yapılan hizmetlerin hepsine topluca sahip çıkmamız. Manisa vefalıdır. Bana gösterdiği vefanın on mislini Sayın Cumhurbaşkanımıza da onun partisine de gösterecektir.

“Kral çıplak” demişti

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” başlıklı toplantıya AKP’li hükümet yetkililerinin katılmamasına tepki göstermişti. Arınç, “Kral çıplak demenin, zamanıdır” demişti. Arınç’ın bu ifadeleri Erdoğan’a karşı söylenmiş sözler olarak algılanmış ve kamuoyunda da o dönem çok büyük yankı uyandırmıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER