A3 Haber

İsmail Küçükkaya Halk TV’ye transfer oldu

İsmail Küçükkaya Halk TV’ye transfer oldu

İsmail Küçükkaya Halk TV’ye transfer oldu
Ağustos 23
20:12 2022

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, İsmail Küçükkaya’nın Halk TV ailesine katıldığını duyurdu. Küçükkaya, 12 Eylül sabahı Halk TV ekranlarında olacak.

Fox TV’de Çalar Saat programını hazırlayıp sunan İsmail Küçükkaya Halk TV’ye transfer edildi. Küçükkaya, 12 Eylül sabahı Halk TV ekranlarında olacak.

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, Twitter’dan yaptığı paylaşımla Halk TV’nin daha da güçlendiğini belirterek şunları söyledi:

  • Bu yola çıkarken Türkiye’nin vicdanı olacağıma, adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime söz verdim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik. Halk TV şimdi daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV’de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek. Ailemize hoş geldin…
  • Sevgili Halk TV izleyicileri, az önce isim vermeden Halk TV’de yeni başlayacak bir arkadaş için tweet attım. Biraz gizem olsun istedim ama gizem galiba bana göre degil. Hoş geldin İsmail Küçükkaya.

İsmail Küçükkaya kimdir?

İsmail Küçükkaya 1972’de Kütahya Simav’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü. Üniversite öğrenimini Gazi Üniversitesi gazetecilik bölümünde tamamladı. İsmail Küçükkaya, gazeteciliğe 1991’de Hürriyet’te muhabirlik yaparak başladı. Daha sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000’de Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003’te köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı. 2005-2008 arasında Akşam gazetesinin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 Kasım ayında Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihine kadar Akşam’da görev yaptı. 2013 yılı Eylül ayında Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER