Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu bu kez Niğde’den seslendi: Sakın sokağa çıkmayın, sandığı bekleyin

Bu haftaki grup toplantısını Niğde’de yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Ben beşli çetelerin adamı değilim. Ben esnafın, sanatkarın, çiftçinin, alın teri dökenlerin adamıyım” dedi.

Meclis’in kapanması sonrası grup toplantılarını her hafta başka bir şehirde yapma kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu haftaki durağı Niğde oldu. Kılıçdaroğlu, kendisini karşılayan Niğdeliler ile Şadırvan Parkı’nda buluştu.

Niğdeli vatandaşlar, Kılıçdaroğlu’nu, “Umudun adı Kılıçdaroğlu”, “Hak, hukuk, adalet” sloganları ile karşıladı. Kılıçdaroğlu, “Öyle anlaşılıyor ki… Korsan bir miting düzenlemişsiniz. Hepinizi Silivri’ye götüreceğim” dedi.

Çiftçilerin sorunlarına değinen Kılıçdaroğlu, “Çiftçinin, alın terinin karşılığını alamadığını biliyorum. Çiftçinin, elektrik borcu, gübre gibi tüm girdilerinin çok pahalı olduğunu biliyorum. Çiftçinin ezildiğini biliyorum. Ama bu iktidara, harami düzene şunu söylemek lazım, tarım stratejik bir sektördür. Çiftçi çalışmazsa 85 milyon aç kalır” diyerek sandığı işaret etti.

“Ben beşli çetelerin adamı değilim”

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

“Kardeşi kardeşe düşman ettiler”

“Çiftçi çalışmazsa 85 milyon aç kalır”

“Her türlü tahriki yapacaklar, sakin olacağız”

“Esnaf bakanlığı kuracağımıza söz veriyorum”

“Siyaseti cebimiz için değil, sizin alın teriniz için yapacağız”

Exit mobile version