A3 Haber

MHP Genel Başkanı Bahçeli art arda gelen konser ve festival yasaklarını savundu

MHP Genel Başkanı Bahçeli art arda gelen konser ve festival yasaklarını savundu

MHP Genel Başkanı Bahçeli art arda gelen konser ve festival yasaklarını savundu
Eylül 03
10:11 2022

Bahçeli: Milletimizin şikayet ve yakınmasına rağmen festival düzenlenemez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut Belediyesi tarafından Türk Beyleri Kent Meydanı’nda düzenlenen “24. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali”ne katıldı. Bahçeli, “Bu festivali gündemi işgal eden başka festivallerle karıştırmamak lazımdır” diye konuştu.

Yasakları savunan Bahçeli “Kamu güvenliği ve toplum sağlığı dikkate alınmadan festival organize edilemez. Hele hele terör örgütlerinin eylem hazırlığı içinde olduğu festival programları asla yapılamaz” dedi.

‘Kılıçdaroğlu festival görmek istiyorsa gelsin de Etimesgut’a baksın’

MHP’li belediyelerin festival programlarında “edep, denge, seviye, milli ve manevi değerlerin hükmü” bulunduğunu ileri süren Bahçeli, şöyle devam etti:

“Son günlerde iptal edilen festivallerle ilgili fitne kazanı kaynatan, toplumu provoke eden Kılıçdaroğlu, festival görmek istiyorsa, toplum huzurunun nasıl gözetildiğini merak ediyorsa, gelsin de Etimesgut’a baksın. Belki biraz ders alır, ibret alır, aklını da başına alır. Milletimizin şikayet ve yakınmasına rağmen festival düzenlenemez. Kamu güvenliği ve toplum sağlığı dikkate alınmadan festival organize edilemez. Hele hele terör örgütlerinin eylem hazırlığı içinde olduğu festival programları asla yapılamaz. Kılıçdaroğlu’nun tahrik ve tacizleri yanlıştır, çok tehlikelidir. Festivalden fitne çıkarması büyük bir sorumsuzluktur.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER