A3 Haber

Spor salonunda cinayet: Bir ölü

Spor salonunda cinayet: Bir ölü

Spor salonunda cinayet: Bir ölü
Eylül 03
09:23 2022

İstanbul Fatih’te dün akşam saatlerinde yabancı uyruklu iki kişi, bir spor salonunda egzersiz yapan yabancı uyruklu bir kişiye silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu yabancı uyruklu kişi hayatını kaybederken, şüpheliler hızla olay yerinden kaçtı. Devriye gezen kolluk güçleri kaçan iki kişiyi takip sonucu yakaladı.

Olay Fatih, Seyyid Ömer Mahallesinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sırrıpaşa Sokak’taki bir spor salonuna egzersiz yapmak için gelen Jeyhun Alakbarov’a henüz bilinmeyen bir nedenle iki kişi gelerek silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu Alakbarov kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler de hızla olay yerinden kaçtı. Çalışanlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, sağlık ekipleri de silahlı saldırıya uğrayan Alakbarov’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Bu sırada devriye gezen mahalle bekçileri kaçan iki şüpheli görünce dur ihtarında bulundu. Şüpheliler uyarılara aldırış etmeden kaçmaya devam etti. Bir süre şüphelileri takibe alan mahalle bekçileri kaçan iki şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Bekçilerin yaptığı incelemede, Rusya uyruklu L. G. ve Azerbaycan uyruklu Z. A. olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde iki adet silah olduğu tespit edildi. Bekçiler gözaltına aldıkları şüphelileri sorgulamak üzere Şehremini Polis merkezine götürdü.

Spor salonu çalışanı, “Saat 22.00 sıralarında olmuş olay, bilenleri de götürdüler zaten. Bizim elemanlar varmış zaten 22.00’de kapatıyoruz salonu. Kimse kalmamış içeride herkes çıkmış. Gelenler iki kişiymiş, ölen kişi yabancı uyruklu üye olan birisiydi” dedi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER