A3 Haber

Fatih Erbakan altılı masayı altın gününe benzetti: 36 kere toplandılar, proje üretemediler

Fatih Erbakan altılı masayı altın gününe benzetti: 36 kere toplandılar, proje üretemediler

Fatih Erbakan altılı masayı altın gününe benzetti: 36 kere toplandılar, proje üretemediler
Eylül 04
19:40 2022

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, altılı masanın toplantıları ile ilgili altın günü benzetmesi yaparak, “Altılı masada birleşen muhalefet ülkenin içinde bulunduğu sürece proje üretmiyor. Toplantılar altın gününe döndü” dedi.

Fatih Erbakan, partisinin Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 2’inci olağan kongresine katıldı. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde tek liste ile gidilen kongrede mevcut il başkanı Sedat Yıldız yeniden göreve getirildi.

Salonda partililere seslenen Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve üye sayısı artan partisi olduğunu söyledi.

Erbakan, 1 Eylül itibariyle uygulamaya alınan enerji zamlarını vatandaşın ve sanayicinin kaldıramayacağını belirterek, alınan kararların gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Erbakan, altı muhalefet partisinin toplantılarına da değinerek, ülkenin içinde bulunduğu sürece proje üretemediği ve toplantılarının altın gününe döndüğünü söyledi. Yeniden Refah Partisi’nin “Ne kasa ne masa” sloganıyla hareket ettiğini ve önceliklerinin Türkiye olduğunu dile getiren Erbakan, “Altılı masaya yönelik eleştirilerimizi de biliyorsunuz. Ne kasa, ne de masa diyerek duruşumuzu ortaya koyarken, altılı masa denilen ve toplantıları artık altın gününe dönen ittifaktaki sıkıntılara da sık sık dikkat çekiyoruz. Bu altı benzemez bugüne kadar 30’u baş başa, altısı da altılı masa etrafında olmak üzere toplam 36 kez bir araya gelmiş. Peki, ortaya ne çıkmış? Aylardır güçlendirilmiş parlamenter sistemden başka söylemleri yok. Tarihin en büyük ekonomik krizine ilişkin somut bir çözüm önerileri var mı, kaynak paketlerini ortaya koyabilmişler mi, bu toplantılar adeta altın gününe döndü. Toplanıp toplanıp fotoğraf verip dağılıyorlar. Bunlardan millete fayda gelmeyeceğini aylardır söylüyoruz” diye konuştu. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER