Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu’ndan seçmene çağrı: Bir kere de her kuruşun hesabını verene oy verin

CHP lideri Kılıçdaroğlu,”Ayaş-Beypazarı-Nallıhan Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK Temsilcileri Buluşması”nda konuştu. Yaptığı konuşmada seçmene seslenen Kılıçdaroğlu, “Ben siyasete girdiğimde mal varlığımı açıkladım, genel başkanlığa kadar geldim zenginleşmedim. Biz illa kul hakkı yiyene mi oy vereceğiz! Bir kere de her kuruşun hesabını verene oy verin” sözleriyle çağrıda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da Ayaş-Beypazarı-Nallıhan Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK Temsilcileri Buluşması’na katıldı.

Burada yaptığı konuşmada, insanların kimliği üzerinden siyaset yapılmaması gerektiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, “Kavga ettirmek istiyorlar bize, kavga etmeyeceğiz. İnsanların kimliği üzerinden siyaset niye yapalım?” dedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasında çiftçilerin ve genel olarak tarım ekonomisinin gidişatındaki sorunlardan, muhtarlık yasası eksikliğinden, siyasetteki etik ihlalleri ve usulsüzlüklerden bahsederek getireceği çözüm önerilerine anlattı. Kılıçdaroğlu, seçmene “kul hakkı yiyenlere değil, her kuruşun hesabını verenlere oy verme” çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun satırbaşları şöyle:

Exit mobile version