A3 Haber

Tartıştığı mesai arkadaşını küfür ettiği iddiasıyla öldürdü

Tartıştığı mesai arkadaşını küfür ettiği iddiasıyla öldürdü

Tartıştığı mesai arkadaşını küfür ettiği iddiasıyla öldürdü
Eylül 11
15:40 2022

Konya’nın Selçuklu ilçesinde 30 yaşındaki Tamer Esenkaya, ağabeyine küfür ettiği iddiasıyla tartıştığı mesai arkadaşı 29 yaşındaki Abdullah Ersen’i tabanca ile vurarak öldürdü. 18 suç kaydı bulunan Esenkaya, gözaltına alınıp tutuklandı.

Olay, dün saat 01.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Emir Sultan Caddesi’nde meydana geldi. Mobilya mağazasında çalışan Tamer Esenkaya ile mesai arkadaşı Abdullah Ersen, servis olarak kullanılan kamyonete binip yola çıktı. Tamer Esenkaya, iddiaya göre ağabeyi Egemen Esenkaya’ya telefonda küfür eden Abdullah Ersen ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Esenkaya, tabanca ile Ersen’e dört el ateş açtı. Ersen kanlar içinde kalırken Esenkaya araçtan inip  kaçtı.

İhbarla gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan Ersen, yaşamını yitirdi. ‘Hırsızlık’, ‘yaralama’ gibi suçlardan 18 kaydı bulunan Esenkaya ise kısa sürede yakalandı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Esenkaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER