A3 Haber

“TikTok şeyhi” Miraç Orbay özel jetle Ayasofya’ya geldi

“TikTok şeyhi” Miraç Orbay özel jetle Ayasofya’ya geldi

“TikTok şeyhi” Miraç Orbay özel jetle Ayasofya’ya geldi
Eylül 12
09:18 2022

Adını Miraç Orbay olarak tanıtan ve TikTok’ta yaptığı paylaşımlarla “fenomen” gibi davranan kişinin bir videosu tartışma yarattı. Sosyal medya profilinde kendisini “Yetimlerin hizmetkarı Miraç Orbay Hoca” olarak tanıtan Orbay’ın paylaşımları esnasında sürekli “özel jetle” seyahat ettiğini vurgulaması dikkat çekti.

Kendisini “yetimlerin hizmetkarı” olarak tanıtan ve TikTok’a yüklediği videolarla “fenomen” gibi davranan Miraç Orbay, özel bir şirkete ait jetle İstanbul’a yaptığı yolculuğu sosyal medyada paylaştı. Orbay, jette çektiği videoda Atatürk Havalimanı’na iniş yapacağını ve cuma namazını Ayasafoya’da kılacağını söyledi.

Sosyal medya profilinde kendisini “Yetimlerin hizmetkarı Miraç Orbay Hoca” olarak tanıtan ve inşaat şirketi olan Orbay’ın paylaşımları esnasında sürekli ‘özel jetle’ seyahat ettiğini vurgulaması dikkat çekti.


Sosyal medyada “TikTok şeyhi” olarak anılan Miraç Orbay, “Atıf Abi evet kendisini özlediğimi söyledim. Hocam ben de seni özledim. Özel jetimi gönderiyorum. Seni aldırıyorum. Allah’ın izniyle şu anda jet hareket halinde. Birazdan uçuşumuz Allah’ın izniyle gerçekleşecek. Bir saat 10 dakika sonra İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacağım. Cuma namazını Allah izin verirse Ayasofya’da kılacağız kardeşlerim” ifadelerini kullandı.

Miraç Orbay, jetten indiği anları paylaştığı videosunda kendisine tahsis edilen özel uçak firmasını övdü.

Söz konusu görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER