A3 Haber

ABD’li rapçi PnB Rock, restoranda yemek yerken vurularak öldürüldü

ABD’li rapçi PnB Rock, restoranda yemek yerken vurularak öldürüldü

ABD’li rapçi PnB Rock, restoranda yemek yerken vurularak öldürüldü
Eylül 13
23:49 2022

ABD’li rapçi PnB Rock dün, Los Angeles’ta bir restoranda yemek yediği sırada ateşli silahla vurularak öldürüldü. Ünlü rapçinin ölümünün nedenine dair iddialar arasında gittiği restoranın konumunun sosyal medyada paylaşılması var.

Los Angeles’ta kız arkadaşıyla “Roscoe’s House of Chicken and Waffles” adlı restoranda yemek yiyen 30 yaşındaki rapçi PnB Rock, kendisinden mücevherlerini isteyen silahlı saldırgan tarafından vuruldu.

Hastaneye kaldırılan PnB Rock 45 dakika sonra yaşamını yitirdiği bildirildi.

Los Angeles Polisi’nden Kelly Muinz, PnB Rock’un vücudunda çok sayıda kurşun yarası olduğunu söylerken, ”Kişisel eşyalarını istemiş ve kısa süreli bir atışma olmuş. O sırada PnB Rock vurulmuş” dedi.

Muinz, ABD’li rapçiyi vurduktan sonra mücevherlerini alıp dışarıda kendisini bekleyen araca binerek kaçan saldırganın arandığını söyledi.

Asıl adı Rakim Hasheem Allen olan rapçinin ölümü müzik dünyasında büyük üzüntüye yol açtı.

Kanadalı rapçi Drake, 2016’da ‘Selfish’ adlı hitle ünlenen PnB Rock’la çekilen bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. ABD’li rapçi Offset’de bir paylaşım yaparak takipçilerinden PnB’nin iki çocuğu için dua etmelerini istedi.

Sosyal medyada konum paylaşmış

PnB Rock’un kız arkadaşı, buluştukları restoranın konumunu sosyal medya hesabında paylaşmış, ardından paylaşımın silindiği görülmüştü. Rapçilerin güvenliğini sorgulayanlar, PnB Rock’un kız arkadaşının konum paylaştığı bilgisi üzerine bu konularda daha dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi.

Trinidad ve Tobago doğumlu rapçi Nicki Minaj da Pop Smoke’un ölümünün rapçilere ‘nerede olduklarını’ paylaşmamaları gerektiğine dair ders olduğunu belirterek, lokantanın yerinin paylaşılmasının doğru olmadığını ifade etti.

Gerçek adı Rakim Allen olan PnB Rock, 9 Aralık 1991 tarihinde Philadelphia’da doğdu.19 yaşındayken, Drake’in son 10 yıla damgasını vuran ‘Take Care’ albümünden etkilenerek müzik yapmaya karar veren PnB Rock, hip-hop’ın günümüzde geldiği noktada kendine ait bir çizgi yakalayabilen başarılı isimlerden birisiydi.

2015 yılında çıkardığı “Fleek” parçası ile Amerika çapında ünlenen rapçi, sonrasında ise Ed Sheeran ve Chance the Rapper gibi çok sayıda ünlü ismin yer aldığı “Cross Me.” şarkısı ile hayranlarının beğenileri toplamıştı.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER