A3 Haber

Sedat Peker videoları ile bilinen Cenk Çelik’e silahlı saldırı

Sedat Peker videoları ile bilinen Cenk Çelik’e silahlı saldırı

Sedat Peker videoları ile bilinen Cenk Çelik’e silahlı saldırı
Eylül 17
18:23 2022

İstanbul Ümraniye’de Cenk Çelik sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Sosyal medyada Sedat Peker aleyhine yayınladığı videolar ile bilinen Çelik’in yaşamını yitirdiği iddia edildi.

Olay saat 14.30 sıralarında Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre 48 yaşındaki Cenk Çelik sokakta yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan silahlı saldırgan peş peşe ateş etmeye başladı.

Çelik, başına isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığılırken silahlı saldırgan yaya olarak kaçtı. Olayı görenler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Çelik, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Çelik’in yaşamını yitirdiği öne sürüldü.

Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Olay yeri inceleme ekipleri de boş kovan ve delil çalışması yaptı.

Silahlı saldırıya uğrayan Çelik’in durumunun ağır olduğu öğrenilirken polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Peker aleyhine videolar paylaşıyordu

Cenk Çelik, sosyal medyada Sedat Peker aleyhine yayınladığı videolar ile biliniyordu.

Cenk Çelik kimdir?

18 Şubat 1972 yılında doğan Cenk Çelik sosyal medyada ‘Cenk Çelik Ümraniye’ ile tanınmaktadır. İstanbul’da yaşayan Cenk Çelik, aslen Siirtlidir. Zafer Çelik adından bir kardeşi olan Cenk Çelik, kişisel sosyal medya hesaplarında ise “Akıncılar” lakabını kullanmıştır. Koyu bir Galatasaray taraftarı olarak ön plana çıkan Cenk Çelik, Sedat Peker ile olan atışmalarıyla bilinmektedir.

Cenk Çelik 2020’de düzenlenen “Hijyen Operasyonu” kapsamında İstanbul başta olmak üzere yed, ayrı ilde gerçekleştirilen çalışmalarda Sedat Peker’i sosyal medya hesaplarından tehdit eden ve ona meydan okuyan “Hanımağa” lakaplı Güniz Akkuş, Çenk Çelik ve Zafer Çelik’in de bulunduğu 10 şüpheliyle birlikte gözaltına alınmıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER