A3 Haber

Otomobile ateş ederek yaraladığı çocuk ve babasına acilde de saldırdı

Otomobile ateş ederek yaraladığı çocuk ve babasına acilde de saldırdı

Otomobile ateş ederek yaraladığı çocuk ve babasına acilde de saldırdı
Eylül 20
23:09 2022

Hatay’da T.A. adlı erkek, komşusu ve oğlunun içinde bulunduğu otomobile ateş açtı. Şüpheli, acile giden baba ve yaralı oğluna burada da saldırmak istedi, polis tarafından gözaltına alındı.

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporu bulunduğu öne sürülen 46 yaşındaki T.A., komşuları 50 yaşındaki Zeki K. ve oğlu 15 yaşındaki  T.M.K’nin içinde olduğu otomobile tüfekle ateş açtı. Saldırıda bacağından yaralanan T.M.K hastaneye kaldırıldı. Hastaneye gelip, tedavideki baba ve oğluna ateş açmaya çalışan T.A, tüfeğin tutukluk yapmasıyla polisler tarafından gözaltına alındı.

Olay, 13 Eylül’de Kırıkhan ilçesi 408 Evler Mahallesi’nde meydana geldi. Oto galeri sahibi Zeki K. ile oğlu T.M.K, iddiaya göre, iş yerinden çıkıp eve gitti. Baba ile oğlu, otomobilden inmeye hazırlanırken, akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporu bulunduğu ileri sürülen komşusu T.A’nın silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda T.M.K, sağ bacağından yaralandı. Zeki K, polise ihbarda bulunup, yaralı oğlunu Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

İddiaya göre bu kez yürüyerek geldiği Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne tüfekle giren T.A, acil serviste odaları kontrol ettikten sonra baba ile oğlunu buldu.

T.A. ateş açmaya çalıştı ancak tüfeği tutukluk yaptı. Bu sırada servisteki 1’i sivil 2 polis memuru, saldırgana müdahale etti. Polisler T.A’yı gözaltına aldı.

Oğlunun tedavisinin ardından olayla ilgili suç duyurusunda bulunan Zeki K. şunları söyledi:

  • “Oğlumla birlikte araçtan inerken silahla saldırdı. Araçla olay yerinden kaçarken 5-6 el ateş açtı. Aracın camları kırıldı, bu esnada canımızı kurtarmaya çalışırken oğlum yaralandığını söyledi. Ben de yaralandığımı sandım, hiçbir şey düşünmeden polise haber verdim.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER