A3 Haber

Kocaeli’de alacak kavgası: İş yerinde tabancayla öldürüldü

Kocaeli’de alacak kavgası: İş yerinde tabancayla öldürüldü

Kocaeli’de alacak kavgası: İş yerinde tabancayla öldürüldü
Eylül 21
19:44 2022

Kocaeli’nin Körfezi ilçesinde F.C. ve R.C., aralarında daha önceden alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan 41 yaşındaki Savaş Taş’ın iş yerine kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda Savaş Taş, yaşamını yitirirken iş yerinde bulunan bir çalışan yaralandı.

Olay saat 17.15 sıralarında Körfez Güney Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. F.C. ve R.C. aralarında daha önceden alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan Savaş Taş’a ait iş yerine geldi. Burada tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede esnasında F.C. ve R.C., Savaş Taş’a ateş açtı. Bu sırada Savaş Taş ile seken mermilerin isabet ettiği iş yeri çalışan İ.K. yaralandı.

Olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Savaş Taş’ı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Tedavi altına alınan Taş, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken İ.K.’nin ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Olayın ardından otomobille kaçan iki saldırgan, Dilovası ilçesi yakınlarında polis tarafından yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Bu arada silahlı saldırıda hayatını kaybeden Savaş Taş’ın DEVA Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER