A3 Haber

Akşener: Bu seçim, ucube sistemle ilgili olarak yapılacak son seçimdir

Akşener: Bu seçim, ucube sistemle ilgili olarak yapılacak son seçimdir

Akşener: Bu seçim, ucube sistemle ilgili olarak yapılacak son seçimdir
Eylül 24
19:52 2022

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlerin “ucube sistemle ilgili olarak yapılacak son seçim” olacağını belirterek, “Kazanmak durumundayız” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bu seçim, bu ucube sistemle ilgili olarak yapılacak son seçimdir” açıklamasını yaptı.

Mersin İl Başkanlığını ziyaretinde partililere seslenen Akşener, siyasetçilerin, ülkeyi daha iyi yönetme hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.

“Bu seçim, bu ucube sistemle ilgili olarak yapılacak son seçimdir” diyen Akşener, şunları söyledi: “Dolayısıyla kazanmak durumundayız. Parlamenter sisteme geçişin konuşulduğu, tek adam sisteminin ortadan kaldırılacağına dair sözlerin verildiği ve milletin dertleri üzerinden üretilmiş çözümler üzerinden rekabet edildiği bir seçimdir. Tek adam sisteminin, partili cumhurbaşkanlığı sisteminin karşısında güçlendirilmiş parlamenter sistemin konuşulduğu son seçimdir.”

“İYİ Parti, öncelikle seçmenini velinimeti görür. İYİ Parti’nin tüm mensupları, bu milleti başının üstünde taşır, bu milletin tercihlerine kadınıyla, erkeğiyle saygı duyar” diyen Akşener, konuşmasının ardından partiye katılan kişilere rozet, evlilik hazırlığı yapan bir çifte de nişan yüzüklerini taktı.

Akşener, daha sonra Mersin’i Kalkındırma ve Dayanışma Derneğince düzenlenen “Ben Kadınım Umudun Adıyım” programına katılmak için Yenişehir Atatürk Kültür Merkezine geçti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER