A3 Haber

Eğlence mekanında bodyguard dehşeti: Biri kadın üç kişiye öldüresiye darp

Eğlence mekanında bodyguard dehşeti: Biri kadın üç kişiye öldüresiye darp

Eğlence mekanında bodyguard dehşeti: Biri kadın üç kişiye öldüresiye darp
Eylül 25
13:54 2022

Beşiktaş, Ortaköy’de ünlü bir eğlence mekanına gelen biri kadın üç kişi çıkan tartışma sonrası güvenlik görevlileri tarafından tekme, yumruk ve sopalarla dakikalarca darbedildi. Yaklaşık 10 takım elbiseli bodyguardın sopalı dehşeti güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay 8 Eylül Perşembe gecesi 01:30 sıralarında yaşandı. Ortaköy’de ünlü bir eğlence mekanına gelen biri kadın üç kişi, özel güvenlikler tarafından içeri alınmadı. Bunun üzerine çıkan tartışmada içeri alınmayan erkek güvenlik görevlilerinden birine kafa attı. Yaklaşık 10 kişi olan takım elbiseli güvenlikçiler kafa atan kişiyle birlikte yanındaki kişiyi ve kadını yere yatırıp tekme ve yumruklarla darp etti.

Daha sonra bir türlü sakinleşmeyen güvenlikler ellerine geçirdikleri sopalarla hem kadını hem de erkeği feci şekilde dövdü. Bazı güvenlik görevlileri ise üç kişiyi darp eden arkadaşlarına engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı. Yaşanan dehşet anları mekanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bu olaydan bir süre sonra eğlence mekanı önüne gelen silahlı grup ile güvenlikler arasında kavga çıktı. Olayda silahla vurularak ağır yaralanan bir güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri soruşturma başlattı.

Beş kişi tutuklandı

Yaşanan olayla ilgili Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “İlçemizde bulunan bir işletmede meydana gelen ve bugün sosyal medyada da paylaşılan olayla ilgili olarak; 08.09.2022 günü gerçekleşen olayda, işletmeye girmeye çalışan ve içeri alınmayan müşterilerle işletmenin güvenlik görevlileri arasında yaşanan arbede ve sonrasında gerçekleşen silahlı saldırıda dört kişi yaralanmış, emniyet görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde olaya karışan beş kişi yakalanarak, çıkarılmış oldukları adli makamlarca tutuklanmıştır” ifadeleri yer aldı. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER